Բնական սկրաբ աղիների համար՝ ըմպելիք հնդկաձավարից առողջ քաշի կորստի համար
Պատրաստում ենք հնդկաձավարով ալյուրով համեղ և արդյունավետ կոկտեյլ։
Այն մաքրում է արյան անոթները և իջեցնում արյան շաքարի մակարդակը։
Արագացնում և նորմալացնում է նյութափոխանակությունը:
Բարելավում է մարսողական տրակտի աշխատանքը։
Օգտակար է ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունների դեպքում։
Հեռացնում է ռադիոնուկլիդները, խարամները և տոքսինները մարմնից:
Ամրացնում է նյարդային համակարգը, մեծացնում մկանների դիմացկունությունը։
Նիհարեցնող ըմպելիքի բաղադրատոմսը/
- հնդկաձավար
- ցածր յուղայնությամբ կեֆիր
Հացահատիկը մանրացրեք սրճաղացով, մինչև ստացվի հնդկաձավարի ալյուր։
Ալյուրը լցնել կեֆիրի մեջ, լավ խառնել ու սառեցնել ամբողջ գիշեր։
Խմում ենք առավոտյան՝ նախաճաշից 30 րոպե առաջ։ Խմեք հնդկաձավարով ըմպելիք 14 օր, մեկամսյա ընդմիջումից հետո կուրսը կարելի է կրկնել։
Հրաշալի կոկտեյլը կօգնի օրական հեռացնել մինչև 500 գ ավելորդ քաշը, պարզապես պետք է սննդակարգից բացառել ալյուրը, քաղցրավենիքն ու ալկոհոլը։
Այս օգտակար միջոցի բաղադրատոմսը չի կարելի գաղտնի պահել։
Կիսվեք օգտակար տեղեկություններով ձեր ընկերների հետ: