Բնական էներգիայի խթանիչ՝ քրոնիկական հոգնածության համար

Դիտումներ 289

Բնական էներգիայի խթանիչ՝ քրոնիկական հոգնածության համար

Այս հատապտուղները զարմանալի էներգետիկ ըմպելիք են, որը նաև էներգիա է հաղորդում։

Առաջարկում եմ պատրաստել սուպեր առողջարար ըմպելիք, որն ունի զարմանալիորեն օգտակար հատկություններ. այն հաղորդում է աշխուժություն և էներգիա, ունի մանրէասպան և տարրալվացման հատկություն և օգնում է մաքրել օրգանիզմը տոքսիններից:

Մեր նախնիները միշտ պատրաստում էին ըմպելիքներ, մուրաբա և շատ ավելին ռուան հատապտուղներից: Այն նույնիսկ ձմռանը պատրաստելու կարիք չկա, քանի որ բնությունն ինքն է հոգացել, որ հատապտուղները հասունանան ձմռան սկզբին։

 

Բաղադրիչներ

1. ալոճ - մի բուռ;

2. մեղր - մեկ ճաշի գդալ;

3. ջուր - մեկ բաժակ։

 

Ալոճի հատապտուղները պետք է լվանալ, ինչպես միշտ:

Հեռացրեք ցողունները և լցրեք բլենդերի մեջ։

Ավելացնել մի ճաշի գդալ մեղր։

Մի փոքր հարեք:

Այնուհետեւ ավելացրեք տաք ջուր։

Եվ նորից հարեք բլենդերի միջով։

Կարող եք քամել և խմել։

Վերջ, էներգետիկ ըմպելիքը պատրաստ է։ Այն աշխուժության և էներգիայի այնպիսի լիցք կհաղորդի, որ խանութից գնված էներգետիկ ըմպելիքները պարզապես կհանգչեն կողքին:

Եվ որքան օգուտներ կտա նման ըմպելիքը ձեր օրգանիզմին:



Ինչպես ազատվել խրոնիկական հոգնածությունից և մոռացկոտությունիցՔրոնիկ հոգնածությունը, տրամադրության հետ կապված խնդիրներն ու մոռացկոտությունը այն նշաններն են, որոնց հաճախ հանդիպում է ժամանակակից մարդը։
Հարկ է նաև նշել, որ այս ախտանիշները կարող են վերագրվել ուղեղի ծերացմանը: Բայց իրավիճակը կարելի է բարելավել, իսկ ծերացման գործընթացը կարող է հետաձգվել, եթե օգտագործեք բժիշկների պարզ առաջարկությունները։ 
Այս մասին ավելի մանրամասն է խոսել Ալեքսեյ Մոսկալյովը:

 

 


Առաջին հերթին, դուք պետք է պաշտպանվեք ձեզ նյարդային բորբոքումից:
Պետք է ուշադրություն դարձնել նաև սնուցմանը։ Պետք է հիշել, որ օրգանիզմում բորբոքումները հրահրում են արդյունաբերական մշակված մթերքները, սրանք են երշիկեղեն, չիպսեր, կիսաֆաբրիկատներ և այլն։ Սննդակարգում շատ շաքարավազը նույնպես վնասակար է առողջությանը։
Որտեղ ավելի լավ է փոխարինել քաղցրավենիքը չոր մրգերով, մեղրով, թարմ մրգերով: Ավելորդ չի լինի սննդակարգում ավելացնել այնպիսի մթերքներ, որոնք նվազեցնում են բորբոքման վտանգը։ Խոսքը ձկան, բանջարեղենի, խոտաբույսերի, հատապտուղների, ընդեղենի մասին է։ 



Ինչպես լրագրողների հետ զրույցում նշել է Մոսկալյովը, կարեւոր է նաեւ աղիների միկրոֆլորայի պահպանումը։ Դա անելու համար անհրաժեշտ է նաև նախապատվությունը տալ դիետիկ մանրաթելերով որոշ մթերքների, օրինակ՝ ճաշացանկում կարող եք ավելացնել հացահատիկային և հատիկավոր հատիկեղեն: 

Ավելի լավ է կարմիր միսը փոխարինել թռչնամսով կամ ձկով։ Ծայրահեղ դեպքում կարելի է ուտել մինչև 150 գրամ խոզի կամ տավարի միս, բայց միայն շաբաթը մեկ անգամ։ 
Բացի այդ, երջանկության հորմոն արտադրելու համար անհրաժեշտ է ֆիզիկական ակտիվություն։

 

 

Կարևոր է նաև բավականաչափ քնել, որպեսզի մարմինը ժամանակ ունենա վերականգնվելու համար:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը