Բլղուրը օգնել է ինձ նիհարել 8 կգ․ Ահա գաղտնիքը, օգտագործեք այսպես և դուք էլ նիհարեք
Բուլղուրը շատ առողջ հացահատիկ է քաշի կորստի համար:
Պուլղուրը երկար հագեցվածության զգացում է տալիս, մինչդեռ հացահատիկը ցածր գլիկեմիկ ինդեքս ունի՝ 46։ Շիլան կարելի է օգտագործել և՛ նախաճաշին, և՛ ճաշին։ Բուլղուրը նաև օգնում է վերականգնել խանգարված նյութափոխանակությունը, ինչը նույնպես կարևոր է նիհարելու գործընթացի համար։
Հացահատիկները պարունակում են բազմաթիվ B վիտամիններ, ինչպես նաև PP, E, K վիտամիններ, մակրո և միկրոտարրեր, հագեցած ճարպաթթուներ, սախարիդներ և մանրաթել:
Օրական 200 գ-ից ավելի ձավարեղեն չպետք է ուտել։
Շատ համեղ և յուրօրինակ աղցան՝ բլղուրով և սնկով
Բաղադրիչներ
- Շամպինիոններ - 500 գ
- Բուլղուր - 300 գ
- Ձիթապտղի յուղ - 25 մլ
- Մաղադանոս - 1 փունջ
- Սամիթ - 1 փունջ
- Աղ, սև պղպեղ (ըստ ճաշակի)
Բուլղուրը նախապես լցրեք եռման ջրի մեջ 1/1 հարաբերակցությամբ։ Ծածկեք և թողեք 2-3 ժամ եփվի։
Սունկը կտրատել մեծ շերտերով, համեմել ձիթապտղի յուղով, աղով, պղպեղով և թողնել մարինացվի 30 րոպե։
Սունկը լավ տաքացրած թավայի մեջ լցնում ենք մարինադի հետ միասին, տապակում ենք՝ խառնելով 7-8 րոպե, մինչև սնկի հեղուկը գոլորշիանա և կարմրի։
Մի ամանի մեջ խառնել բլղուրը՝ սնկով։
Աղցանին առատորեն ավելացնել մանր կտրատած կանաչիները (մաղադանոս և սամիթ), համեմել ձիթապտղի յուղով, համտեսել և ըստ ճաշակի ավելացնել աղ ու պղպեղ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։