Բլինչիկի լիստերը պատրաստեք ջերմուկով և այն կստացվի շատ բարակ, համեղ և չի պատռվի

Դիտումներ 1320

Բլինչիկի լիստերը պատրաստեք ջերմուկով և այն կստացվի շատ բարակ, համեղ և չի պատռվի

🟡 Xohanoc.am-ը ներկայացնում նրբաբլիթների թերթիկների համեղ պատրաստման եղանակ։ Պատրաստեք բլինչիկի լիստերը ջերմուկով (հանքային ջրով) և տեսեք ինչ իդելական լիստեր են ստացվում։

Ստացվում են բարակ, նուրբ, չպոկվող լիստեր։ Դիտեք և պահպանեք այս բաղադրատոմսը և Ամանորին այսպես պատրաստեք։

Գովազդ

Պատվիրեք այս ամանորյա փաթեթը ընդամենը 38․000 դրամով։

 

 

 

Բաղադրամասեր

 



✅ 3 հատ ձու,
✅ 250 մլ ջերմուկ (հանքային ջուր),
✅ 750 մլ կաթ,
✅ 1 թեյի գդալ շաքարավազ,
✅ 1 ճաշի գդալ բուսայուն,
✅ 1 թեյի գդալ աղ,
✅ 500 գրամ ալյուր

 

 

 

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝

 

 



Ամենաընթերցվածը