Բլինչիկի լիստերը պատրաստեք ջերմուկով և այն կստացվի շատ բարակ, համեղ և չի պատռվի
Դիտումներ 1320
🟡 Xohanoc.am-ը ներկայացնում նրբաբլիթների թերթիկների համեղ պատրաստման եղանակ։ Պատրաստեք բլինչիկի լիստերը ջերմուկով (հանքային ջրով) և տեսեք ինչ իդելական լիստեր են ստացվում։
Ստացվում են բարակ, նուրբ, չպոկվող լիստեր։ Դիտեք և պահպանեք այս բաղադրատոմսը և Ամանորին այսպես պատրաստեք։
Գովազդ
Պատվիրեք այս ամանորյա փաթեթը ընդամենը 38․000 դրամով։
Բաղադրամասեր
✅ 3 հատ ձու,
✅ 250 մլ ջերմուկ (հանքային ջուր),
✅ 750 մլ կաթ,
✅ 1 թեյի գդալ շաքարավազ,
✅ 1 ճաշի գդալ բուսայուն,
✅ 1 թեյի գդալ աղ,
✅ 500 գրամ ալյուր
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում ՝
Ամենաընթերցվածը