Բժիշկները ձեզ չեն պատմի այս սերմերի մասին, քանի որ դրանք կզրկվեն աշխատանքից

Դիտումներ 738

Բժիշկները ձեզ չեն պատմի այս սերմերի մասին, քանի որ դրանք կզրկվեն աշխատանքից

Բոլորն ասում են, որ խաղողը միրգ է ծույլ մարդկանց համար։ Այո, որովհետեւ պարզապես կարող եք այն դնել ձեր բերանում եւ շարժել բերանը: Պտուղը կեղևազրկելու կամ սերմերը հանելու կարիք չկա:

Շուկայում կա խաղողի որոշակի տեսակ, որն առանց կորիզների է։ Բայց դուք կզարմանաք, թե ինչ կարող են անել ձեզ համար խաղողի կորիզները:

Խաղողի կորիզները հակաքաղցկեղային միացությունների հարուստ աղբյուր են։ Վերջերս կատարված բժշկական հետազոտությունն ապացուցել է, որ խաղողի կորիզի էքստրակտի ազդեցությունը քաղցկեղի բջիջների վրա զգալիորեն ավելի արդյունավետ է, քան սովորական քիմիաթերապիան:

Երբ դուք օգտագործում եք խաղողի կորիզի քաղվածք քաղցկեղի բուժման համար, այն արդյունավետորեն սպանում է քաղցկեղի բջիջները և չի վնասում մեր մարմնի առողջ բջիջներին:

Խաղողի սերմերը պատասխանատու են ապոպտոզի գործընթացի համար, որի ժամանակ օքսիդատիվ սթրեսի պատճառով քաղցկեղի բջիջները մահանում են՝ չվնասելով օրգանիզմի առողջ բջիջներին։

Խաղողի կորիզի էքստրակտը արդյունավետ է քաղցկեղի բջիջների դեմ, որոնք հակված են դեղակայուն դառնալու: Այսպիսով, դրանք ավելի արդյունավետ են, քան քիմիոթերապիան՝ մեր օրգանիզմից ամբողջությամբ հեռացնելու քաղցկեղային բջիջները:

 

Բաղադրությունը․

Խաղողի սերմեր - 1 բաժակ

Ապակե տարա (կափարիչով) – 1 հատ

Մաքուր սրբիչ – 1 հատ

 

Խաղողի սերմերը լվանալ ջրով, ապա մաքուր սրբիչով ներծծել ջուրը։

Լցրեք սերմերը ափսեի մեջ եւ թողեք, որ դրանք չորանան 2-3 օր:

3 օր հետո մանրացրեք խաղողի սերմերը եւ փոշին պահեք ապակե բանկայի մեջ:

Վերցրեք 1 բաժակ ջուր և ավելացրեք 1 թ/գդ խաղողի կորիզի փոշի.

Լավ խառնել և խմել։

Օգտագործեք այս միջոցը օրը երեք անգամ 3 ամիս։

Հետագայում 2 ամսով ընդմիջեք և նորից սկսեք բուժումը։

Դուք կզարմանաք՝ տեսնելով այս բուժման արդյունքները քաղցկեղի բջիջների վրա։



Խաղողի օգտակար հատկությունները

Համեղ միրգ լինելուց զատ, խաղողը օժտված է մի շարք օգտակար հատկություններով։ Խաղողը հարուստ է վիտամիններ A-ով, C-ով, B6-ով և պարունակում է ֆոլիաթթու:

Հիշեցնենք, որ խաղողը մի շարք հանքանյութերի՝ կալիումի, կալցիումի, երկաթի, ֆոսֆորի, մագնեզիումի և սելենի աղբյուր է: Խաղողի բաղադրիչները գերազանց հակաբորբոքային հատկություններ ունեն: 

Խաղողը խորհուրդ է տրվում սակավարյունությամբ տառապող մարդկանց, քանի որ նպաստում է էրիտրոցիտների քանակի աճին, հեմոգլոբինի բարձրացմանը և այլն: խաղողի հիմնական հարստությունը նրանում պարունակվող գլյուկոզան և ֆրուկտոզան են: 

 

 

Խաղողի հատիկների մեջ պարունակվող շաքարը էապես չի փոփոխվում մարսողության ժամանակ և անմիջապես ներծծվում է արյան մեջ, ինչը բարերար ազդեցություն է ունենում մկանային տոնուսի վրա՝ ուժեղացնելով սրտամկանի կծկումներն ու արագացնելով օրգանիզմի նյութափոխանակությունը, ինչպես նաև՝ լայնացնելով արյունատար անոթները:

Խաղողը հիանալի դեղամիջոց է փորկապության դեմ: Այն համարվում է լուծողական սննդամթերք, քանի որ պարունակում է օրգանական թթու, շաքար և ցելյուլոզ: Խաղողը նաև թեթևացնում է քրոնիկ փորկապությունը՝ բարձրացնելով ստամոքսի և աղիների տոնուսը: 

Օգտագործվում է թոքի հիվանդությունների կանխարգելման և բուժման համար։ 



Կարգավորում է մարսողությունը, լավացնում նյութափոխանակությունը, օգնում փորկապության ժամանակ։ Կանխարգելում և բուժում է նաև երիկամների ու լյարդի հիվանդությունները։ Օգնում է հոդացավերի ժամանակ։

Օգտակար է նյարդային համակարգի համար, օգնում է ազատվել սթրեսից, դեպրեսիայից, կարգավորում է քունը։ Խաղողի մեջ առկա ֆլավոնոիդները պարունակում են հակաօքսիդանտներ, որոնք կանխում են ազատ ռադիկալների գործունեության հետևանքով առաջացող կատարակտը:

 

 

Հիշեցնենք, որ ազատ ռադիկալների գործունեությունից են առաջանում սրտանոթային հիվանդությունները, քաղցկեղը և տարիքային հիվանդությունները:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը