Բազուկով աղցանի պատրաստելուց այս գաղտնի բաղադրիչը ավելացրեք և չեք պատկերացնի ինչ համեղ է ստացվում
Դիտումներ 2677
Բաղադրությունը․
Ճակնդեղ - 4 հատ
Սխտոր - 1 պճեղ
Ձու - 3 հատ
Հալած պանիր - 1 տուփ- գաղտնի բաղադրիչ
Մայոնեզ - 1/2 ճ.գ. լ.
Ընկույզ - 1 բուռ
Ճակնդեղները թխում ենք փայլաթիթեղի մեջ ջեռոցում 180 C ջերմաստիճանում մինչև փափկի:
Եփած ձվերը կտրատում են խորանարդի և անցկացնում խոշոր քերիչով։
Ճակնդեղը և հալած պանիրը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով ։
Բոլոր բաղադրիչները միացնում ենք, ավելացնում ենք մանրացված սխտորը, ավելացնում ենք մանր կտրատած ընկույզը և համեմում մայոնեզով։
Աղցանը տեղափոխեք աղցանամանի մեջ և մատուցեք։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը