Բաղադրատոմսը, որը Հնդկաստանում անվանում են անմահության էլիքսիր
Դիտումներ 1148
Փնտրելով հին բաղադրատոմսերը՝ պատմաբանները պարզել են, որ ամենատարածված մթերքներից մեկը կաթի և սխտորի խառնուրդն էր: Ինչը զարմանալի չէ, քանի որ նույնիսկ Ավիցեննան սխտորը համարում էր բուժիչ շատ հիվանդությունների դեմ, իսկ ժամանակակից գիտությունը դա ապացուցել է։
1 բաժակ կաթը լցնել փոքրիկ կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա։ Քանի դեռ կաթը եռում է, վերցրեք 2 պճեղ սխտոր և շատ մանր կտրատեք։
Հենց կաթը եռա, վրան ավելացրեք սխտոր, հանեք կրակից և ծածկեք կափարիչով։ 10 րոպե անց մեր երիտասարդության էլիքսիրը պատրաստ է։
Կաթով սխտորի էլիքսիրը խորհուրդ է տրվում օգտագործել շաբաթական 1 անգամ՝ 1-ական բաժակ։
Սխտորով ջուր
Ձեզ անհրաժեշտ է՝
մի քանի թարմ պճեղ սխտոր
կիտրոն
մի քանի կաթիլ ձիթապտղի յուղ
200 մլ մի փոքր տաքացրած ջուր
Այժմ վերցրեք սխտորը և անցկացրեք մամլիչով, որպեսզի ստացվի խյուսի զանգված։ Տեղադրել այն կիտրոնի կտորներով և ձիթապտղի յուղով լցված բաժակի մեջ: Ավելացրեք ջուր:
Հեղուկը պետք է թրմել քառորդ ժամ, որից հետո լավ քամել՝ սխտորի մնացորդներից ազատվելու համար։
Ամենաընթերցվածը