Բալի կոնֆիդուրի պատրաստումն՝ առանց օսլայի. ամռան ամենից կարևոր փակոցներից
Այժմ Ձեզ կներկայացնենք, վերջապես ինչպես պատրաստել բալի ջեմն։
Բաղադրիչները՝
Բալը 3 կգ,, շաքարավազն 2 կգ․։
Պատրաստումը՝
Լվանացեք բալը, հեռացրեք ավելորդ հատվածները: Լցոնել հատապտուղներն խոր տարրայի մեջն, զգույշ տրորել դա։ Բալն բերեք եռացման աստիճանների և եփեք 20 րոպեով մարմանդ կրակին։
Պատրաստման պահին անպայման հավաքել փրփուրն։ 20 րոպե անց հատապտուղներին ավելացնել շաքարավազն։ Երբ կեռասն շատ թթու է, ինչ խոսք առավել շատ շաքար է պահանջվելու։ Խառնեք բալի կոնֆիտյորն դա եփեք ևս 20 րոպեով բաց կափարիչով:
Նաև փրփուրն մի մոռացեք հավաքել: Թող պատրաստի ամբողջ կերպով այնուհետև թողնեք ինքն իրեն սառչի: Լցոնել դա ստերիլ չոր բանկայի մեջն, փակեք ստերիլ կափարիչներով։
Եփելուց միանգամից հետո կոնֆիտորն հեղուկ կլինի, սակայն թույլ մի տվեք, որպեսզի դա Ձեզ անհանգստացնի։ Դա հարկավոր է որոշ ժամանակահատված թողնել բանկայում և կկայունանա, որպեսզի հասնի ցանկալի արդյունքի։
Պատրաստի ձևը կարելի է օգտագործել և՛ իբրև թխման միջուկ, և՛ որպես թխվածքների համար իմպրովիզ։ Նույնքան համեղ կլինի։ Դե ինչ, եթե նշված հերթականությոմբ դուք ևս կատարեք ապա արդյունքից գոհ կմնաք։