Ազատվեք բերանի տհաճ հոտից այս բնական միջոցով. Սա պահպանեք
Չկա ավելի տհաճ բան, քան հանդիպել մի մարդու, ով չի մտածում իր հիգիենայի մասին։ Նրանք սովորաբար ունենում են ընդհանուր վատ հոտ, ամբողջովին կեղտոտ հագուստ: Բերանի տհաճ հոտն այս օրերին բավականին տարածված է շատ մարդկանց մոտ:
Կան դեպքեր, երբ մարդն իսկապես լվանում է ատամները, բայց պարզապես դժվար է հեռացնել այն, ինչն առաջացնում է նրա բերանի տհաճ հոտը, լինի դա այն սնունդը, որը նա օգտագործում է, թե բակտերիա, որը կարող է լինել նրա բերանում:
Ազատվեք բերանի տհաճ հոտից այս բնական միջոցով.
Ձեզ պետք է․
2 կիտրոն
1 բաժակ տաք ջուր
½ թեյի գդալ դարչին
1 թեյի գդալ սոդա
1 թեյի գդալ մեղր
Շշի մեջ ավելացնել կիտրոնի հյութը դարչինի և մեղրի հետ միասին։
Այնուհետև ավելացրեք մեկ բաժակ տաք ջուր և լավ թափահարեք։
Դարչինը վերացնում է բակտերիաները, որոնք առաջացնում են բերանի տհաճ հոտ:
Մեղրը հակաբակտերիալ հատկություն ունի, սոդան օգնում է սպիտակեցնել ատամները։ Կիտրոնն առաջարկում է հաճելի բուրմունք և նաև իդեալական է ցանկացած բակտերիաների ոչնչացման համար, որոնք կարող են մնացել ձեր բերանում:
Եղեք միշտ առողջ և գեղեցիկ:
Ինչպես ազատվել բերանի տհաճ հոտից․ Այս ժողովրդական մեթոդների օգնությամբ դուք կազատվեք բերանի տհաճ հոտից
Ամեն օր դատարկ ստամոքսին կերեք ընկույզ և անիսոնի սերմեր:
Խառնեք 2 ճաշի գդալ բուսական (ցանկալի է ձիթապտղի) յուղը 1 թեյի գդալ աղի հետ։ Այս խառնուրդով ողողեք բերանը երեքից հինգ րոպե: Պրոցեդուրայից հետո մի որոշ ժամանակ մի՛ խմեք և մի՛ կերեք ոչինչ։
Ուտելուց հետո ամեն անգամ կես թեյի գդալ կոճապղպեղի փոշի կերեք։
Ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին կերեք 1-2 փոքր խնձոր, բերանը տաք մաքուր ջրով ողողելուց հետո։
2 թեյի գդալ որդանակը լցնել մեկ բաժակ եռման ջրի մեջ, թողնել 20 րոպե, զտել։ Օրական մի քանի անգամ ողողեք բերանը։
Հավասարապես վերցրեք երիցուկի ծաղիկները, կեչու տերևները, եղինջը, Սուրբ Հովհաննեսի զավակը, կաղնու կեղևը։ Թեյի պես եփեք, խմեք օրը երեք անգամ՝ կես բաժակ։
2 թեյի գդալ անիսոնի սերմերը եփեք մեկ բաժակ եռման ջրով, թողեք 20 րոպե, զտեք։ Ամեն անգամ ուտելուց հետո ողողեք ձեր բերանը և կոկորդը: Անիսոնն ունի հակաբորբոքային, բակտերիալ ազդեցություն։
Այն օգտակար է մարսողական և շնչառական համակարգերի համար, օգնում է բուժել լնդերի և կոկորդի բազմաթիվ հիվանդություններ։
Կրծեք սուրճի հատիկը կամ ծամեք եղեսպակի ճյուղը:
Բերանի տհաճ հոտը նվազեցնելու համար խորհուրդ է տրվում օգտագործել բուժիչ բույսեր, որոնք ունեն մանրէասպան, հակասեպտիկ և հոտազերծող հատկություն։
Հավասարապես խառնեք կաղնու կեղևը և կալամուսի կոճղարմատները: Խառնուրդից մեկ գդալ լցնել 0,5 լիտր ջրի մեջ, եռացնել 15-20 րոպե։ Թողեք թրմվի և ֆիլտրեք:
Ստացված թուրմով ողողեք բերանը յուրաքանչյուր կերակուրից հետո։
Բերանի տհաճ հոտից ազատվելու համար բերանը պարբերաբար ողողեք հատապտուղների կամ վայրի ելակի տերեւների թուրմով՝ 1 բաժնին՝ 5 բաժին ջուր։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։