Ազատվեք առկա մակաբույծներից՝ ժողովրդական միջոցներով. Ժողովրդական բժշկությունը ավելի մեծ փորձ է կուտակել անկոչ հյուրերի դեմ պայքարում
Օրգանիզմի մաքրում մակաբույծներից` կտավատի և մեխակի օգնությամբ.
Կտավատը ու մեխակը արդյունավետ են գրեթե բոլոր տեսակի մակաբույծների դեմ։
Այս խառնուրդը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել 10 մաս կտավատի սերմ և 1 բաժին չոր մեխակ (100 գ կտավատի սերմ և 10 գ մեխակ)։
Մանրացրեք դրանք սրճաղացով, մինչև փոշի դառնան։
Օգտագործեք 2 ճաշի գդալ ամեն օր երեք օրվա ընթացքում։
Փոշին կարելի է ավելացնել եփած սննդին, կամ խմել ջրով։ Այս խառնուրդն ընդունելուց երեք օր հետո 3 օր ընդմիջեք։
Այնուհետև կրկնեք այս ընթացակարգը կրկին ու կրկին: Այս խառնուրդը պետք է օգտագործել մեկ ամիս։
Սա շատ արդյունավետ գործիք է։
Այս խառնուրդը մնում է աղեստամոքսային տրակտի պատերին, ինչի արդյունքում մակաբույծները «ստիպված» հեռանում են օրգանիզմից։
Օրգանիզմը մաքրելու համար լավ է նաև ընդունել թթու կաթնամթերք, դդմի սերմեր, արևածաղկի սերմեր, ընկույզ, մաղադանոս, սամիթ, թարմ հյութեր մրգերից և բանջարեղենից։
Ահա թե ինչպես կարելի է օգտագործել դդմի սերմերը՝ ազատվելու մակաբույծներից, խոլեստերինից, տրիգլիցերիդներից, շաքարախտից, փորկապությունից և այլն
Դդմի սերմերի դեղագործական օգտագործումը տարածված է շատ ժողովուրդների շրջանում, քանի որ Չինաստանում նրանց հնագույն դեղամիջոցներից մեկն է ամենաիմաստուն և արդյունավետ:
Դդմի սերմերը հակաբորբոքային հատկություն ունեն հատկապես շագանակագեղձի և միզուղիների համակարգի հիվանդությունների դեպքում։
Դդմի օշարակ ասթմայի, հազի և բրոնխիտի բուժման համար․
Բաղադրություն․
60 գրամ դդմի սերմեր
2 ճաշի գդալ բնական մեղր
200 մլ ջուր
20 կաթիլ պրոպոլիսի սպիրտային թուրմ
Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք բլենդերի մեջ մինչև հարթ զանգված ստանաք: Ընդունել 1 թեյի գդալ օրական 5 անգամ։ Այն կարող են օգտագործել 2 տարեկանից բարձր երեխաները, սակայն 2-ից 7 տարեկան հասակում դոզան պետք է կրճատվի մինչև կիսով չափ
Դդմի սերմերի ալյուր խոլեստերինի, տրիգլիցերիդների, շաքարախտի և փորկապության համար․
Բաղադրություն․
Դդմի սերմերը թողեք մի քանի ժամ ջրի մեջ և լվացեք։ Այնուհետև չորացրեք սենյակային ջերմաստիճանում։ Չորացրած սերմերը լցնել բլենդերի մեջ և մանրացնել այնքան, մինչև ստացվի նուրբ փոշի։Պահպանեք ալյուրը կափարիչով տարայի մեջ։ Առաջարկվող չափաբաժինը օրական 3 ճաշի գդալից ոչ ավելի է: Այս ալյուրը կարելի է ավելացնել պատրաստի ապուրների, աղցանների և աղանդերի մեջ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։