Այսպես պապս կվաս էր պատրաստում․ Ահա բաղադրատոմսը
Մեկ միջին չափի բողկը և մեկ մեծ բազուկը մանրակրկիտ լվացեք, կտրեք պոչերը, կեղևազրկելու կարիք չկա, կտրեք խորանարդի մոտ 1,5 սմ լայնությամբ, ցանկացած երկարությամբ: Լցնել երեք լիտր տարայի մեջ, ավելացնել ջուր։ Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 3 օր։ Մեկ օրվա ընթացքում կվասը մի փոքր կփրփրի։
Սա նշանակում է, որ կաթնաթթվային բակտերիաները, որոնք միշտ գտնվում են հում բանջարեղենի և մրգերի մակերեսին, սկսել են իրենց պրոցեսը։ Երեք օր անց կվասն արդեն բավականին հասունացել է և շատ համեղ ու թարմացնող է դարձել։
Բրնձի կվասը իսկական հրաշք միջոց է
Բաղադրություն․
4 ճ.գ. բրինձ
3 ճ.գ. շաքարավազ
1 ճ.գ. չամիչ
Մանրակրկիտ լվանալ 4 ճ.գ. բրինձ և լցնել այն մեկ լիտր ջրով։ Դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի բրինձ։
Ավելացնել 3 ճ.գ. շաքարավազ և կես գդալ չամիչ։ Այժմ կվասը պետք է մնա մոտ 4 օր։
Քամել հեղուկը և պահել սառնարանում։
Այժմ կարող եք նստվածքն օգտագործել որպես թթխմոր, որին ամեն անգամ անհրաժեշտ է ավելացնել 2 ճ.գ. բրինձ, 2 ճ.գ. շաքարավազ և կես գդալ չամիչ։
Օգտագործելով այս բազմակի օգտագործման թթխմորը՝ դուք կզգաք, որ արդեն երկրորդ և երրորդ անգամ թթխմորը շատ ավելի հարուստ համ է ստանում։
Հոդացավերից ամբողջությամբ ազատվելու համար անհրաժեշտ է 5 շաբաթ բրնձի կվասով բուժման կուրս անցնել։ Ընդունեք կես բաժակ կվաս՝ օրը երեք անգամ ուտելուց հետո։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։