Իմբիրը այսպես օգտագործելու դեպքում ՝ կանխում է քաղցկեղը, շաքարը, բարձր խոլեստերինը, բուժում արթրիտը, ստամոքսի ցավը
Շատերը տառապում են հոդերի ցավից, մկանների և մեջքի ցավից։ Բարեբախտաբար, բնությունը մեզ տվել է հզոր կոճապղպեղ, որը պարունակում է բազմաթիվ առողջարար օգուտներ: Բազմաթիվ կլինիկական փորձարկումների և ուսումնասիրությունների կարծիքով՝ կոճապղպեղը կարող է նշանակալի օգնություն առաջարկել այն մարդկանց, ովքեր տառապում են դեգեներատիվ կամ ռևմատոիդ արթրիտից կամ քրոնիկական ցավից:
Մարդիկ օգտագործում են կոճապղպեղի արմատը համեմունք պատրաստելու համար, որը նվազեցնում և վերացնում է մրսածության, գրիպի և հազի ախտանիշները: Ավելին, կոճապղպեղը շատ օգտակար է արյան շրջանառության և քաղցկեղի կանխարգելման համար։
Ձեզ կներկայացնենք կոճապղպեղով միջոցներ՝ հզոր հատկություններով, որոնք ստացվում են թարմ, ինչպես նաև չորացրած կոճապղպեղից, կիտրոնի հյութից և փոքր քանակությամբ շաքարից։ Դրա արդյունքները ապշեցուցիչ են.
Բաղադրիչներ.
- 115 մլ գազավորված ջուր
- Մի քանի կաթիլ լայմի հյութ
- 450 մլ ֆիլտրացված ջուր
- 200 գ մաքրած և մանր կտրատած կոճապղպեղ
- 225 գ շաքարավազ
- Կիտրոնի կտորներ
Նախ եռացրեք ֆիլտրացված ջուրը, ապա ավելացրեք կոճապղպեղը։
Թուլացնել կրակը և եփել ևս 5 րոպե։ Թողնել 20 րոպե։
Այժմ քամեք կոճապղպեղի հեղուկը և օգտագործեք օշարակ պատրաստելու համար։
Առանձին տարա վերցրեք, շաքարավազը մի բաժակ եռացրած ջրի մեջ լուծեք։
Դրանից հետո կես բաժակ կոճապղպեղի հյութը խառնեք 1/3 բաժակ օշարակի և կես բաժակ գազավորված ջրի հետ։
Կարող եք ավելացնել մի քիչ մեղր և կրաքարի հյութ։
Վայելե՛ք ձեր խմիչքը:
Կոճապղպեղի ըմպելիքի առողջարար օգուտները.
Ինչպես արդեն նշեցինք, կոճապղպեղն ունի բազմաթիվ առողջապահական օգուտներ, ինչպիսիք են խոլեստերինի և արյան շաքարի մակարդակի իջեցումը, մարսողության բարելավումը, մարսողության խանգարումը, ինչպես նաև կարող է նվազեցնել մրսածության ախտանիշները և բարելավել արյան շրջանառությունը և հանդես գալ որպես քաղցկեղի կանխարգելում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։