Այս զարմանալի տոնիկի բաղադրատոմսը ներառում է միայն բնական բաղադրիչներ՝ լավագույն արդյունք ստանալու համար. Շտապ խմեք և առողջացեք
Այս բաղադրատոմսը՝ ամենաարդյունավետ բնական հակաբիոտիկներից մեկն է, որը հաջողությամբ բուժում է գրեթե բոլոր բորբոքումները և վարակները․ ներկայացրել է ամերիկացի հայտնի բժիշկ Ռիչարդ Շուլցեն։
Բաղադրությունը․
բնական խնձորի քացախ
թարմ կծու պղպեղ - 100 գ
կարմիր սոխ - 500 գ
սխտոր - 500 գ
ծովաբողկ - 500 գ
կոճապղպեղի արմատ - 250 գ.
Կեղևազատեք և մանր կտրատեք բոլոր բաղադրիչները: Այնուհետև դրանք դրեք մի մեծ ապակյա տարայի մեջ և լցնել այնքան խնձորի քացախ, որ ծածկի դրանք մինչև 3 մատի բարձրության վրա: Փակեք տարան և թափահարեք այն:
Պահպանեք մութ տեղում առնվազն 2-6 շաբաթ: Որքան երկար պահեք այն, այնքան ավելի արդյունավետ կլինի: Դուք նաև պետք է ժամանակ առ ժամանակ թափահարեք այն:
Դրանից հետո թուրմը քամում ենք շղարշով կամ չժանգոտվող պողպատից մաղով:
Այնուհետև անհրաժեշտ է թուրմը լցնել անթափանց շշի մեջ, որպեսզի այն պաշտպանվի լույսից: Պահել զով և մութ տեղում:
Թուրմը կարող է օգտագործվել որպես բորբոքումների, մրսածության և վարակների բուժման, իմունային համակարգի ամրապնդման և մարսողության բարելավման համար և կարող է օգտագործվել ամեն օր:
Վերցրեք 1 թեյի գդալ թուրմը և խառնեք 100 մլ մաքրված ջրի մեջ, կարող եք նաև մեղր ավելացնել՝ դրա համը հարստացնելու համար։ Հիշեք, որ այն միշտ պետք է դանդաղ խմել։
Միևնույն ժամանակ, հիշեք, որ օրվա ընթացքում պետք է խմել շատ մաքրված ջուր, բավական է խմել մեկ բաժակ (100 մլ ջրի դիմաց 1 թեյի գդալ թուրմ) այս հիանալի բնական միջոցից՝ հիվանդությունների կանխարգելման համար։
Հակացուցումներ
Ստամոքս-աղիքային տրակտի սուր և քրոնիկական հիվանդություններ, փորկապություն, ստամոքսահյութի թթվայնության բարձրացում, հղիություն։
Ամենահզոր բնական հակաբիոտիկն ընդամենը 2 բաղադրիչում
Առավելությունն այն է, որ, ի տարբերություն սինթետիկ հակաբիոտիկների, այն չի առաջացնում որևէ կողմնակի ազդեցություն աղիների և մարսողական համակարգի վրա, ինչը նշանակում է, որ այն բացարձակապես անվտանգ է:
Քրքումը պարունակում է ակտիվ միացություններ` ավելի քան 150 բուժիչ հատկություններով, այդ թվում՝ հակաքաղցկեղածին, հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ:
Մեղրի և քրքումի համադրություն օգտագործելը կբարելավի ձեր մարսողությունը և կավելացնի աղիքներում օգտակար բակտերիաների քանակը:
Բաղադրիչներ.
100 գ մեղր
1 ճ.գ. քրքումի փոշի
Բոլոր բաղադրիչները խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը և լցնել ապակե տարայի մեջ։
Մրսածության ախտանիշները նկատելուց հետո այս դեղամիջոցն ընդունեք հետևյալ կերպ.
1-ին օր ՝ կես թեյի գդալ ամեն ժամ։
2-րդ օր՝ կես թեյի գդալ 2 ժամը մեկ։
3-րդ օր ՝ կես թեյի գդալ օրական 3 անգամ։
Ցանկալի է դեղը կուլ չտալ կամ չծամել, թող այն լուծվի բերանում:
Եթե դրա համը ձեզ դուր չի գալիս, ապա խառնուրդին միշտ կարող եք տաք կաթ կամ թեյ ավելացնել :
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։