Ամենօրյա օգտագործման մթերք, որը արագացնում է ծերացման գործընթացը
Դիտումներ 1008
Սննդաբանն ասաց, որ արևածաղկի ձեթի օգտագործումը ազդում է ծերացման գործընթացի վրա։
Դիետոլոգ, բժշկական գիտությունների դոկտոր Միխայիլ Գինզբուրգը ասել է, որ արևածաղկի ձեթը պարունակում է ճարպաթթուներ (օմեգա-6 և արախիդոն), որոնք վատ են ազդում մարդու օրգանիզմի վրա։
Այս նյութերն ունեն պրոբորբոքային ազդեցություն, և քրոնիկ համակարգային բորբոքումն առաջացնում է մարմնի ամենաարագ թառամումը և տարիքային քրոնիկ հիվանդությունների առաջացումը՝ սկսած սրտի և անոթային խնդիրներից մինչև ուռուցքաբանություն, բացատրել է Գինզբուրգը:
Խորհուրդ է տրվում օրվա ընթացքում օգտագործել ոչ ավելի, քան մեկ թեյի գդալ։ Բայց արևածաղկի, սոյայի, եգիպտացորենի փոխարեն լավագույնն է ընտրել ձիթապտղի կամ կտավատի յուղ:
Ամենաընթերցվածը