Այս ըմպելիքը պատրաստելը բավականին պարզ է. Պարզապես խառնեք բոլոր բաղադրիչները կոմբայնի մեջ և ազատվեք փքվածությունից
Սա է պատճառը, որ դուք փքված եք ձեզ զգում. Ազատվեք փքվածությունից և նիհարեք գիշերը այս զարմանալի բաղադրատոմսով
Նախքան այս հոդվածը սկսելը, ես կցանկանայի ձեզ մի պարզ հարց ուղղել՝ գիտե՞ք, թե որն է փքվածության պատճառ: Նախ, դուք պետք է իմանաք, որ փքվածությունը սովորական առողջական խնդիր է, որը ոչ միայն տհաճ է աչքի համար, այլ նաև մեծ անհանգստություն է առաջացնում:
Պետք է տեղյակ լինեք, որ այս վիճակի մի քանի պատճառ կա, և ամենատարածվածը մթերքներն են, որոնք օրգանիզմում հեղուկ են պահում և դանդաղեցնում մարսողությունը:
Այն կարող է առկա լինել աշխարհի մարդկանց կեսից ավելիի մոտ։
Նշանները կամ ախտանիշները կարող են ներառել՝ ստամոքսի ցավ, որն ավելի վատանում է, երբ ստամոքսը դատարկ է, սրտխառնոց, ախորժակի կորուստ, հաճախակի փորկապություն և փքվածություն:
Այս միջոցը զարմանալի է. Դուք կազատվեք փքվածությունից ընդամենը 60 վայրկյանում։ Այս բաղադրատոմսը շատ պարզ է և հեշտ պատրաստվող։ Պարզապես հետևեք պարզ հրահանգներին:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.
1 միջին չափի վարունգ (մաքրած և մանրացված)
1 միջին չափի կիտրոն
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ
12 փոքր անանուխի տերևներ
2 լիտր ջուրՇատ պարզ է. ուղղակի խառնեք բոլոր բաղադրիչները մինչև համասեռ զանգված ստանաք։ Դուք պետք է օրական 8-ից 10 բաժակ խմեք այս հիանալի ըմպելիքից: Այս տնական ըմպելիքը պարունակում է հզոր բաղադրիչներ, որոնք լավացնում են մարսողությունը և կանխում փորկապությունն ու փքվածությունը: Դուք անպայման պետք է փորձեք այս տնական բաղադրատոմսը։ Դուք կզարմանաք արդյունքներից:
Այրոցն ու փքվածությունը առաջանում են բակտերիաներից. Ինչպես ազատվել դրանցից
Ստամոքսի ցավը կարող է կյանքը մղձավանջի վերածել՝ հատկապես երկար խնջույքներից հետո։
Բանն այն է, որ ցավն առաջացնում են հելիկաբակտերիաները, որոնք ամենատարածված հարուցիչներն են։
Նրանք կարող են երկար ժամանակ լինել մեր մարմնում, իսկ մենք դրա մասին նույնիսկ տեղյակ չենք։
Ահա ամենակարևոր ախտանիշները.
սրտխառնոց
որովայնի ցավ
փսխում
անեմիա
ախորժակի նվազում կամ կորուստ
այրոց
բերանի տհաճ հոտ
Այս խնդիրի բուժումը ներառում է հակաբիոտիկներ՝ բակտերիաները ոչնչացնելու համար, սակայն բնական միջոցները կարող են նաև օգնել ազատվել պաթոգեններից:
Պրոբիոտիկներ.
Պրոբիոտիկները բարելավում են աղիքային միկրոֆլորան՝ վերացնելով բակտերիաները:
Բրոկկոլի.
Հետազոտության արդյունքում պարզվել է, որ շաբաթվա ընթացքում օրական երկու անգամ բրոկկոլի կերած մարդկանց 78%-ի մոտ նվազել են բակտերիաները:
Կանաչ թեյ.
Կանաչ թեյի օգտագործումը կարող է կանխել ստամոքսի լորձաթաղանթի բորբոքումը և նվազեցնել բակտերիաների ազդեցությունը:
Սխտոր.
2016 թվականի ուսումնասիրությունը ցույց է տվել, որ նրանք, ովքեր ճաշի և ընթրիքի ժամանակ կերել են մոտ 3 գրամ սխտոր, նկատել են այդ բակտերիաների զգալի նվազում:
Պրոպոլիս.
Պրոպոլիսը պարունակում է ավելի քան 300 բնական միացություններ, որոնք արգելակում են բակտերիաների բակտերիաների աճը:
Խոտաբույսեր.
Տարբեր խոտաբույսերի թուրմերը նույնպես արգելակում են բակտերիաների աճը: Ուստի կանոն դարձրեք դեղաբույսերով թուրմեր խմելը։
Բակտերիաներից ազատվելու համար բավական է կարգավորել սննդակարգը։
Ձեր սննդակարգում ներառեք ավելի շատ կտավատի և չիայի սերմեր, մեղր, խաչածաղկավոր բանջարեղեն, կաթնամթերք, հատապտուղներ, յուղոտ ձուկ:
Խուսափեք թթու մթերքներից, կոֆեինից, կծու մթերքներից և արագ ածխաջրերից: