Այս ըմպելիքն ունակ է ոչնչացնել գրեթե բոլոր ներքին օրգանները, ոսկորները, ատամները.

Դիտումներ 498

Այս ըմպելիքն ունակ է ոչնչացնել գրեթե բոլոր ներքին օրգանները, ոսկորները, ատամները.

Այս ըմպելիքն ունակ է ոչնչացնել գրեթե բոլոր ներքին օրգանները, ոսկորները, ատամները... Վիճակագրությունը ցույց է տալիս հիասթափեցնող փաստեր, որ գազավորված ըմպելիքների սպառումը տարեցտարի աճում է, չնայած լրատվամիջոցների բոլոր ջանքերին։

Գազավորված զովացուցիչ ըմպելիքները կազմում են ըմպելիքների վաճառքի 25%-ը: Ինչու են դրանք այդքան վտանգավոր մարդու առողջության համար:

Հրավիրում ենք ձեզ ավելին իմանալ այս մասին:

Գազավորված ըմպելիքը ներառում է կոֆեին և ֆոսֆորաթթու: 

Մասնագետները նշում են, որ ֆոսֆորաթթուն հանգեցնում է ոսկորներից կալցիումի ինտենսիվ կորստի:
 
 

Հետևաբար, օստեոպորոզի կամ կալցիումի կլանմանը խանգարող հիվանդությունների դեպքում, ինչպիսին է Կրոնի հիվանդությունը, և 50 տարեկանից բարձր մարդկանց մոտ, ամեն գնով պետք է խուսափել զովացուցիչ ըմպելիքներից։
Զովացուցիչ ըմպելիքները ճարպակալման պատճառների ցուցակի առաջին տեղում են։ Այս ըմպելիքի օրական 250-300 մլ օգտագործումը յուրաքանչյուր ամիս տալիս է 2,5 կգ հավելյալ քաշի ավելացում։

Ամեն օր արհեստական ​​քաղցրացուցիչներով գազավորված ըմպելիքներ խմելը կարող է մի շարք հորմոնալ և ֆիզիոլոգիական խնդիրներ առաջացնել, որոնք ի վերջո կդարձնեն ձեզ ավելի գեր:
 

Սա ամենավատ բանն է, որ կարող եք անել ձեր լյարդի համար: Նման ըմպելիքների ամենօրյա օգտագործումը կտրուկ մեծացնում է լյարդի ցիռոզի առաջացման վտանգը, ինչն էլ տեղի է ունենում խրոնիկ ալկոհոլիզմի դեպքում։

 

Զովացուցիչ ըմպելիքները վնասում են ատամի էմալը և քայքայում ատամները։ Այս ըմպելիքների քիմիական բաղադրությունը կարող է ավելի շատ վնաս հասցնել ատամներին, քան շաքարավազը, կոնֆետը և այլ քաղցրավենիք:

Երիկամների քարերը և երիկամների քրոնիկ հիվանդությունը կարող են առաջանալ նաև գազավորված ըմպելիքների ամենօրյա օգտագործման հետևանքով:Ձեր սիրելի ըմպելիքը «հարստացված» է ֆոսֆորաթթվով, որը հայտնի է միզուղիների աշխատանքի վրա ազդելու ունակությամբ:

Այս փոփոխությունները կհանգեցնեն, որ ձեր երիկամները լցվեն քարերով: 350 մլ ըմպելիքի օգտագործումը 15 տոկոսով կբարձրացնի երիկամներում քարերի առաջացման վտանգը։



Ահա թե ինչու պետք է ընդմիշտ մոռանալ գրիպը բուժող ըմպելիքների մասինՊարկերի մեջ լուծվող փոշիները դարձել են գրիպի և մրսածության դեմ պայքարի սովորական միջոց. ես խմեցի, տաքացա, որոշ ժամանակ ինձ լավ զգացի... Բայց այս դեղամիջոցները չեն լուծում խնդիրը, դրանք միայն թեթևացնում են ախտանիշները: Օրգանիզմը շարունակում է գործել սեփական պաշարներով, ինչի պատճառով էլ ավելի է թուլանում։

 


 

 

Մեր խմբագիրներն առաջարկում են տնական, բնական և շատ համեղ միջոց գրիպի և մրսածության դեմ պայքարելու համար։ Իրենց հատկությունների ամենահզոր բաղադրիչներն աշխատում են կայծակնային արագությամբ:
Բաղադրությունը․
2 կիտրոն
2 ճ.գ. բնական հեղուկ մեղր
30-40 գ թարմ կոճապղպեղի արմատ



Կիտրոնները մանրակրկիտ լվացեք և չորացրեք: Կտրեք քառորդների, այնուհետև անցեք մսաղացով: Եթե նախընտրում եք ավելի մեղմ համ, առանց դառնության, նախ հանեք կիտրոնների կեղևը։

Մաքրել կոճապղպեղի արմատը, մանր քերիչով անցկացնել, ավելացնել կիտրոնի կեղևի մեջ։

 


Ավելացնել մեղր, զանգվածը խառնել և դնել եռացրած ջրով եռացրած փակ տարայի մեջ։ Պահել սառնարանում։ Ավելի մեծ հուսալիության համար դուք կարող եք նախապես մանրէազերծել բանկան:
Ոչ մեծահասակները, ոչ երեխաները չեն հրաժարվի նման վիտամինային ըմպելիքից:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը