Այս ըմպելիքի օգտագործումը Կբուժի շաքարը և քաղցկեղը

Դիտումներ 368

Այս ըմպելիքի օգտագործումը Կբուժի շաքարը և քաղցկեղը

Քրքումը վերջին տարիներին դարձել է ամենահայտնի համեմունքներից մեկը և լավ պատճառներով: Այն պարունակում է հսկայական քանակությամբ սննդանյութեր և բարենպաստ ազդեցություն ունի առողջության վրա։ Քրքումը հզոր հակաօքսիդանտ է, դրա օգտագործումն ունի երիտասարդացնող և հակաբորբոքային ազդեցություն։

Քրքումով ջուրը ամենաառողջարար ըմպելիքներից է։

Այս պատմությունը պատահել է Անգլիայից մի կնոջ հետ։ 12 ամիս օգտագործելուց հետո կինը անհավանական փոփոխություններ է զգացել իր առողջության մեջ։ Այն ունի զարմանալի pH մակարդակ, ինչը նշանակում է, որ այն ալկալացնում է մարմինը, բարելավում է մարսողությունը, ինչպես նաև թեթևացնում է արթրիտի ախտանիշները: Նա ստացել է այս բոլոր առավելությունները՝ 12 ամսվա ընթացքում ամեն առավոտ մեկ բաժակ քրքումով ջուր խմելով:

Մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ ավելացնել մեկ թեյի գդալ քրքումը մի պտղունց սև պղպեղով և լավ խառնել։ Ըմպելիքը խմեք տաք վիճակում։

Ըմպելիքի օգուտները առողջության համար.

Նպաստում է սրտի առողջությանը։ Դրա հիմնական բաղադրիչը՝ կուրկումինը, կանխում է արյան մակարդումը։ 2011 թվականի ուսումնասիրության համաձայն՝ քրքումի օգտագործումը 3 շաբաթվա ընթացքում բարելավում է սրտի առողջությունը արու առնետների մոտ:

 

 

 

Կանխում է 2-րդ տիպի շաքարախտի զարգացումը։ Այս համեմունքը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել շաքարախտի բուժմանը։

Ալկալիզացնում է ձեր մարմինը: Քրքումը հզոր ալկալային նյութ է և արգելակում է քաղցկեղի բջիջների ձևավորումը։

Պայքարում է բորբոքման դեմ։ Բորբոքումը շատ հիվանդությունների հիմնական պատճառն է։ Կուրկումինը հզոր հակաբորբոքային հատկություններ ունի և այդպիսով արդյունավետորեն պայքարում է բորբոքման դեմ և պաշտպանում է մարմինը:

Բարելավում է մարսողությունը։ Քրքումի կանոնավոր օգտագործումը բարելավում է մարսողությունը։

Պաշտպանում է լյարդը։ Քրքումը նպաստում է լեղապարկի ճիշտ աշխատանքին, պաշտպանում է լյարդը տոքսինների վտանգավոր ազդեցությունից և արդյունավետ կերպով վերականգնում լյարդի վնասված բջիջները։

Դանդաղեցնում է ծերացումը և երկարացնում կյանքը։ Կուրկումինը ոչնչացնում է ազատ ռադիկալները և կանխում բորբոքումները և դանդաղեցնում ծերացման գործընթացը:



Աչքերի շուրջ քսեք քրքում և տեսեք ինչ հրաշք տեղի կունենա

Քրքումը անհավանական առողջարար համեմունք է, որը լայնորեն օգտագործվում է հնդկական խոհանոցում։

Այն ունի ընդգծված, յուրահատուկ բուրմունք և բնորոշ գույն, ինչպես նաև զարմանալի առողջարար հատկություններ։

Իր հզոր հատկությունների շնորհիվ քրքումն օգտագործվել է հազարավոր տարիներ և հանդիսանում է չինական և այուրվեդական բժշկության կարևոր բաղադրիչ: Քրքումն օգտագործվում է տարբեր հիվանդություններ բուժելու համար՝ սկսած ցավից, մրսածությունից, գրիպից մինչև քաղցկեղ:

Ավելին, այս համեմունքն ունի հզոր հակատարիքային, հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային հատկություններ։

 

 

Քրքումի բուժիչ հատկությունների մեծ մասը գալիս է նրա ակտիվ բաղադրիչից՝ կուրկումինից։ Այն հիանալի հակաօքսիդիչ և հակասեպտիկ է:

Ըստ մի կնոջ, ով աչքերի տակ մուգ շրջանակների խնդիր ուներ, դրանցից ազատվելու համար նա փորձել է բազմաթիվ կոսմետիկա։ Բայց ոչինչ նրան ցանկալի արդյունքի չբերեց։

Բայց երբ նա որոշեց դիմել ավանդական բժշկության և պատրաստեց քրքումի մածուկ, որը նա քսեց խնդրահարույց հատվածներին, ապա 5 օր անց նրա աչքերի շրջաններն անհետացան:

Ահա այս հրաշալի քսուքի բաղադրատոմսը.

Խառնեք ½ թեյի գդալ կիտրոնի հյութ, մի պտղունց քրքում, մի պտղունց ալյուր և մեկ թեյի գդալ լոլիկի հյութ:



Այնուհետև այս մածուկը քսեք աչքերի շուրջ և թողեք 10 րոպե գործի։

Կարող եք նաև խառնել արքայախնձորի հյութը և քրքումի մի քիչ փոշի և քսել այս խառնուրդը աչքերի շուրջ՝ մաշկը թարմացնելու համար:

Բացի այդ, ոսկե կաթը հնագույն առողջարար ըմպելիք է, որն օգտագործվում էր տարբեր հիվանդությունների բուժման համար։ Մասնավորապես՝ գլխացավեր, ջերմություն, մրսածություն, մակաբույծներ, կնճիռներ, երիկամների վարակներ, վիրուսային վարակներ, միզապարկի վարակներ, մկանային ցավեր, փորլուծություն, բրոնխիտ և արթրիտ։

 

Այսպիսով, ինչպես պատրաստել այս հրաշալի միջոցը.

 

 

Բաղադրությունը՝

½ թեյի գդալ աղացած քրքում

1 բաժակ կաթ

1 թեյի գդալ մեղր

½ թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ

¼ թեյի գդալ թարմ աղացած սև պղպեղ

 

Նախ տաքացրեք կաթը և ավելացրեք դարչինը։

Այնուհետև ավելացրեք մեղրը, քրքումը, պղպեղը և կոկոսի յուղը։

Բաղադրիչները պետք է անընդհատ խառնել, մինչև կաթը լավ տաքանա, բայց ոչ մի դեպքում չբերեք այն եռման աստիճանի։

Այնուհետև քամեք և ձեր զարմանալի ոսկե կաթը պատրաստ է խմելու:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը