Ճնշումս 180/110-ից չէր իջնում․ Այս բնական միջոցը օգնեց ինձ, հիմա շնշումս 130/85 է
Այս ըմպելիքից մի բաժակն ինձ օգնեց հաղթահարել մշտական ճնշման տատանումները: Ես այն խմեցի ընթրիքից առաջ, քանի որ երեկոյան ճնշումս սովորաբար բարձրանում էր։ Ահա բաղադրատոմսը, բայց այն օգտագործելուց առաջ բժշկի կարծիքը հաշվի առնելը պարտադիր է ․․․
Ձեզ հարկավոր է․
● 1 լ չոր կարմիր գինի
● 500 գ մեղր
Գինին խառնել մեղրի հետ, զանգվածը լցնել ապակե շշի մեջ։ Զանգվածը պահեք սառնարանում։ Խմեք այս միջոցից մեկ բաժակ (25 մլ տարողությամբ) ամեն օր, ցանկալի է ճաշի ժամին՝ ուտելուց առաջ։
1. Կարգավորում է աղեստամոքսային տրակտի գործունեությունը, լավացնում է մարսողությունը։ Օգտակար է ստամոքսի խանգարման դեպքում։
2. Բարձրացնում է օրգանիզմի էներգիայի մակարդակը, հանում է հոգնածությունը, օգնում է նորմալացնել քնի ռեժիմը։
3. Ազատում է լյարդի հիվանդություններից։
4. Հեռացնում մրսածության ախտանիշները։
5. Մեղրով գինին սպանում է վնասակար բակտերիաները, որոնք նույնիսկ հակաբիոտիկների նկատմամբ կայուն են, ուստի այն օգտակար է խմել օրգանիզմում քրոնիկական բորբոքային պրոցեսների դեպքում։
6. Ամրացնում է սրտանոթային համակարգը, լավացնում արյան շրջանառությունը։
7․ Հեռացնում է ճնշման հանկարծակի աճի հետ կապված խնդիրները:
8. Նման ըմպելիքը հատկապես օգտակար է հակաբիոտիկների բուժման կուրսից հետո՝ մեղրով գինին կօգնի վերականգնել ստամոքսի ու աղիների նորմալ միկրոֆլորան։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։