Այս խմորը շատ փափուկ է ստացվում․ Հիանալի խմորի բաղադրատոմս՝ կարկանդակների և պիցցայի համար:

Դիտումներ 294

Այս խմորը շատ փափուկ է ստացվում․ Հիանալի խմորի բաղադրատոմս՝ կարկանդակների և պիցցայի համար:

Ես խստորեն խորհուրդ եմ տալիս ուշադրություն դարձնել խմորին. դա հիանալի է:

Հաշվի առնելով, որ այն պարունակում է խմորիչ, այն չի պահանջում որևէ երկար պատրաստման պրոցես: Այն հունցվում է բառացիորեն րոպեների ընթացքում, շատ հաճելի և առաձգական:

Այն կարելի է օգտագործել քաղցր, համեղ կարկանդակների և պիցցաների մեջ։

Ես իր հետ թխում եմ նաև տնական պիցցա այս խմորով։

Ձեզ հարկավոր է․

-1 բաժակ. կաթ,

-1 ճ.գ. շաքարավազ,

-1 ​​ճ.գ. խմորիչ (7-10 գր.),

-3 և 1/4 բաժակ ալյուր,

-200 գր. կարագ,

-մի պտղունց աղ։

 

* Մի բաժակ տաք կաթի մեջ նոսրացրեք շաքարավազն ու խմորիչը։

Թողեք խմորվի 15 րոպե, ապա ծածկեք կափարիչով։

* Ալյուրը մաղել ամանի մեջ, վրան մի պտղունց աղ ավելացնել։

Ալյուրին ավելացրեք սենյակային ջերմաստիճանի կարագ և ձեռքերով բաժանեք մանր փշրանքների:

* Խմորիչը լցնել մեջը և ձեռքերով խմոր հունցել։

* Խմորը լցնել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ, կապել և կես ժամով դնել սառնարանը։



Կարտոֆիլով կարկանդակներ եք ուզում, բայց պահքի մե՞ջ եք. Ձեզ կասենք պահքի կարկանդակների բաղադրատոմսը

Պահքի կարկանդակներ կարտոֆիլով

Ձեզ հարկավոր է.
500 գ խմոր
6 միջին կարտոֆիլ
2 միջին սոխ
3 ճ.գ. բուսական յուղ
թարմ աղացած սև պղպեղ
1 ճ.գ չամրացված սև թեյ
Աղ

 


Կարկանդակների համար կարտոֆիլը եփեք աղաջրի մեջ, մինչև փափկի, լցնել սառը ջուր, թողնել սառչեի, մաքրել և քերել:

Կեղևազատել և մանր կտրատել սոխը։ 
Տապակել սոխը բուսայուղի մեջ միջին ջերմության վրա մինչև ոսկեգույն դառնա: Ավելացնել համեմունքներ և սև պղպեղ, խառնել կարտոֆիլի հետ։



Սև թեյը լցնել բաժակի մեջ մոտ 80 մլ եռման ջրով և թողնել թրմվի, ապա քամեք։ 
Այս ինֆուզիոն կօգտագործենք կարագի փոխարեն:

Խմորը բաժանել 12 հավասար մասերի: Կենտրոնում դնել միջուկից մի մեծ գդալ, ծայրերը ամրացնել։
Անյուղ կարտոֆիլով կարկանդակները դնել թխման թերթիկի վրա, միմյանցից 1,5 սմ հեռավորության վրա և քսել վրան թունդ թեյ:

 

 

Թողեք 15 րոպե։ Թխել ջեռոցի կենտրոնում մոտ 20 րոպե։ Մատուցել տաք կամ սառը վիճակում։

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը