Այս խառնուրդի և սրբիչի շնորհիվ դուք այլևս ստիպված չեք լինի տառապել ծնկի ցավից:

Դիտումներ 3531

Այս խառնուրդի և սրբիչի շնորհիվ դուք այլևս ստիպված չեք լինի տառապել ծնկի ցավից:

Մեր հոդերի մաշվածության պատճառն այն է, որ մենք կա՛մ սննդանյութերը կլանելու խնդիր ունենք, կա՛մ այն ​​պատճառով, որ զբաղվում ենք այնպիսի սպորտաձևերով, ինչպիսիք են ֆուտբոլը կամ դահուկը:

Բայց այսօր մենք ձեզ կպատմենք մի ըմպելիքի մասին, որն օգտագործվում է երկար տարիներ։ Դուք պետք է օգտագործեք այն ընդամենը մոտ երկու շաբաթ, որպեսզի կարողանաք զգալ ձեր մարմնի փոփոխությունը:

Այս ըմպելիքի առավելությունն  այն է, որ ցանկացած մարդ կարող է այն օգտագործել, նույնիսկ եթե դուք ունեք արյան ճնշման կամ շաքարի հետ կապված խնդիրներ, ինչը մեր օրերում տարածված է 30 տարեկանից բարձր մարդկանց շրջանում:

Բաղադրությունը․

- Մի պտղունց դարչին

- 50 գ աղացած նուշ

- 50 գ բնական մեղր

- 1 բաժակ վարսակի ալյուր

- 1 բաժակ արքայախնձորի հյութ

- քառորդ լիտր խմելու ջուր

 

Ջուրը տաքացրեք, ավելացրեք վարսակի ալյուրը և խառնեք հինգ րոպե։ Հեռացնել կրակից և ավելացնել այլ բաղադրիչներ և հարել։

Կարելի է խմել սառը վիճակում, այն պետք է օգտագործել նախաճաշից մեկ ժամ առաջ։



Տնային միջոցներ ջլերի և հոդերի երիտասարդացման համար. 100% արդյունք ցանկացած տարիքում

Մեր տատիկների և ավանդական բժշկության շնորհիվ հոդերի և ջլերի երիտասարդացման համար որոշ տնային միջոցներ գոյատևել են մինչ օրս:

1. Ժելատինը պարունակում է բազմաթիվ սննդանյութեր, որոնք օգնում են վերականգնել առողջ ոտքերը: Բացի այդ, այն բարելավում է մաշկը, մազերը և եղունգները: Այս առավելությունները պայմանավորված են կոլագենի առկայությամբ:

 

 

Ձեզ հարկավոր է․

2 թեյի գդալ մեղր

1 բանան

1 նարնջի հյութ

1 թեյի գդալ ժելատին

150 մլ տաք ջուր

Ջելատինը լուծել ջրի մեջ, ավելացնել մնացած բոլոր բաղադրիչները և լցնել բլենդերի ամանի մեջ։ Խառնել՝ մինչև ստանաք միասեռ զանգված։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրական 1 անգամ շաբաթական 3-4 անգամ։

2. Վարսակի ալյուր դարչինով․

Սա արդյունավետ միջոց է ջլերի և կապանների երիտասարդացման համար։ Այն ապահովում է վիտամին C, մագնեզիում և սիլիցիում, որոնք նպաստում են հոդերի բորբոքմանը։ Լավագույնն այն է, որ այն ընդունեք առավոտյան նախաճաշի հետ, մինչև հասնեք ցանկալի արդյունքի:

 

 

Բաղադրիչներ․

2 ճաշի գդալ վարսակի ալյուր

1 թեյի գդալ ցեյլոնային դարչինի փոշի

100 մլ նարնջի հյութ

40 գրամ նուշ կամ քնջութի սերմեր

2 թեյի գդալ մեղր

200 մլ ջուր

Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և խառնում ենք մինչև հարթ զանգված ստանաք։

3. Եղինջի թեյ կիտրոնով․

Եղինջը հիանալի հակաբորբոքային հատկություն ունի, որն օգնում է թեթևացնել հոդերի և ծնկների ցավը։ Կիտրոնի հետ համակցվելով՝ այն բերում է բազմաթիվ առողջական օգուտներ։

 

Բաղադրիչներ․

1 ճաշի գդալ եղինջի չոր տերևներ

3 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ

1 լիտր ջուր



Եղինջը լցնել տարայի մեջ և վրան լցնել եռման ջուր։ Թողեք եփվի 20-30 րոպե, ապա քամեք և դրեք սառնարանում։ Ցանկության դեպքում ավելացնել կիտրոնի հյութ և մի քիչ մեղր։ Լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում։

 

 

Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 100 մլ օրական 2 անգամ՝ շաբաթական 3-4 անգամ ուտելու ընթացքում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը