Այս ուտեստը, որը պատրաստված է խոզի մսով և գարեջրով լավագույն լուծումն է ընթրիքի համար

Դիտումներ 272

Այս ուտեստը, որը պատրաստված է խոզի մսով և գարեջրով լավագույն լուծումն է ընթրիքի համար

Բաղադրամասեր․

Խոզի միս

Գարեջուր 300 մլ

Սոխ 2 հատ

Բուսական յուղ

Պապրիկա մեկ թեյի գդալ

Աղացած սև պղպեղ

Աղ



Լվացեք խոզի միսը, չորացրեք և կտրեք միջին կտորների: Խոզի միսը պետք է լինի առանց ոսկորների։ Կեղևազատեք սոխը և կտրատել կես օղակների: Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ բարձր ջերմության վրա: Ավելացնել խոզի միսը և տապակել՝ երբեմն խառնելով, 8-10 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա:

Լցնել գարեջրի մեջ և եփ տալ մարմանդ կրակի վրա 40-50 րոպե, մինչև խոզի միսը փափկի։ Շոգեխաշածի վերջում սոուսը թավայից քամում ենք ամանի մեջ։



Կրակը իջեցնել միջին: Կիսաօղակներով կտրատած սոխը լցնում ենք խոզի միսով տապակի մեջ։

Համեմել պղպեղով, աղով և պղպեղով: Եփել՝ խառնելով, մոտ 5 րոպե։ Բացի այս համեմունքներից, դուք կարող եք ավելացնել ձերը ըստ ճաշակի:

Գարեջրի սոուսը վերադարձրեք տապակի մեջ։ Ամեն ինչ միասին եփեք ևս 5-7 րոպե։

Շոգեխաշած խոզի միսը գարեջրի մեջ տեղափոխեք ափսեի մեջ և մատուցեք՝ ավելացնելով մանրացված կանաչիներ: Բարի ախորժակ!

 

 

 



Ամենաընթերցվածը