Այս ուտեստը, որը պատրաստված է խոզի մսով և գարեջրով լավագույն լուծումն է ընթրիքի համար
Բաղադրամասեր․
Խոզի միս
Գարեջուր 300 մլ
Սոխ 2 հատ
Բուսական յուղ
Պապրիկա մեկ թեյի գդալ
Աղացած սև պղպեղ
Աղ
Լվացեք խոզի միսը, չորացրեք և կտրեք միջին կտորների: Խոզի միսը պետք է լինի առանց ոսկորների։ Կեղևազատեք սոխը և կտրատել կես օղակների: Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ բարձր ջերմության վրա: Ավելացնել խոզի միսը և տապակել՝ երբեմն խառնելով, 8-10 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա:
Լցնել գարեջրի մեջ և եփ տալ մարմանդ կրակի վրա 40-50 րոպե, մինչև խոզի միսը փափկի։ Շոգեխաշածի վերջում սոուսը թավայից քամում ենք ամանի մեջ։
Կրակը իջեցնել միջին: Կիսաօղակներով կտրատած սոխը լցնում ենք խոզի միսով տապակի մեջ։
Համեմել պղպեղով, աղով և պղպեղով: Եփել՝ խառնելով, մոտ 5 րոպե։ Բացի այս համեմունքներից, դուք կարող եք ավելացնել ձերը ըստ ճաշակի:
Գարեջրի սոուսը վերադարձրեք տապակի մեջ։ Ամեն ինչ միասին եփեք ևս 5-7 րոպե։
Շոգեխաշած խոզի միսը գարեջրի մեջ տեղափոխեք ափսեի մեջ և մատուցեք՝ ավելացնելով մանրացված կանաչիներ: Բարի ախորժակ!