Այս տնական բաղադրատոմսի շնորհիվ դուք կունենք սպիտակ և առողջ ատամներ
Իսկ դուք գիտե՞ք, որ կարող եք հեշտությամբ պատրաստել տնական ատամի մածուկ՝ սուպերմարկետների ատամի մածուկներում հայտնաբերված ֆտորից խուսափելու համար:
Կոկոսի յուղով առանց ֆտոր պարունակող ատամի մածուկի օգտագործումը բնական լուծում է ձեր ատամները առողջ պահելու համար:
Կոկոսի յուղի առավելությունները ատամների և բերանի համար
Ամենակարևոր օգուտներից մեկը, որ կոկոսի յուղը կարող է բերել մեր ատամների առողջությանը, այն է, որ այն մածուցիկ նյութ է, որը հեղուկ է դառնում, երբ օգտագործում ենք: Այսպիսով, այն մաքրում է մեր ատամների ցանկացած անհասանելի հատված։
Եվ նաև կոկոսի յուղն ունի բազմաթիվ հատկություններ, որոնք մեզ կօգնեն պայքարել բակտերիաների, վիրուսների և սնկերի դեմ: Արդյունքում՝ նվազեցնելով բերանի խոռոչի վարակվելու վտանգը և պաշտպանելով մեր ատամները բազմաթիվ հիվանդություններից։
Ատամները սպիտակեցնելու, ինչպես նաև սննդակարգի որակը բարելավելու համար կարող եք օգտագործել բնական միջոցներ։ Դրան ավելացնելով մրգեր, որոնք օգնում են սպիտակեցնել ատամները՝ խնձոր, ելակ, նարինջ և այլն։ Տնական առանց ֆտորիդ ատամի մածուկ պատրաստելու համար մենք կօգտագործենք մի շարք բաղադրիչներ, որոնք օգտակար կլինեն առողջությանը։ Դրանց թվում է կոկոսի յուղը, որն իսկապես հզոր հատկություն ունի ոչնչացնելու բակտերիաներն ու սնկերը։ Նրա շնորհիվ մենք կկարողանանք ոչնչացնել մեր բերանի մեջ հայտնված ցանկացած միկրոբ։
Ատամի մածուկի համար անհրաժեշտ բաղադրիչները․
Երեք ճաշի գդալ սոդա
Երկու ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
Մեկ ճաշի գդալ ծովի աղ
Անուշաբույր խոտաբույսերի փոշի՝ անանուխ, եղեսպակ, կալենդուլա և երիցուկ:
Հալեցնել կոկոսի յուղը գոլորշու վրա և ավելացնել բոլոր բաղադրիչները, բացառությամբ խոտաբույսերի: Խառնել և ավելացնել խոտաբույսերը: Անուշաբույր խոտաբույսերը պետք է ավելացվեն աստիճանաբար և շատ դանդաղ։ Արդյունքում կարող եք ընտրել ձեր նախընտրած բույրն ու համը։