Երբ իմանաք պատճառը, հիվանդ ժամանակ շաքարավազով թեյ չեք խմի

Դիտումներ 567

Երբ իմանաք պատճառը, հիվանդ ժամանակ շաքարավազով թեյ չեք խմի

Դիետոլոգը պատմել է, թե որ թեյն է վտանգավոր խմել մրսածության ժամանակ

Մրսածության ժամանակ ավելի լավ է հրաժարվել տաք թեյի մեջ շաքար ավելացնել։ Քաղցր ըմպելիքը կարող է բացասաբար ազդել ձեր ընդհանուր վերականգնման վրա:

 



Այս մասին ասել է թերապևտ, սննդաբան, բժշկական գիտությունների դոկտոր Մարգարիտա Կորոլևան։ Բժիշկը նշել է, որ շաքարավազը, որը մրսած մարդը ավելացնում է թեյի մեջ, կարող է ճնշել հիվանդի իմունիտետը։ Բանն այն է, որ շաքարավազը ստամոքս մտնելով, կերակրում է պաթոգեն միկրոֆլորան, մասնավորապես՝ կանդիդային, և արդյունքում խմորման պրոցեսները կարող են ավելի վատ ազդել իմունային համակարգի վրա։



Մրսածության ժամանակ ավելի լավ է նախապատվությունը տալ կանաչ թեյին, որը հարուստ է հակաօքսիդանտներով։ Նրանք կարող են օգնել մարմնին հաղթահարել վիրուսը: Թագուհին նաև նշել է ջրի կանոնավոր օգտագործման անհրաժեշտությունը, որը կօգնի մաքրել թուլացած մարմինը տոքսիններից։

 

 



Ամենաընթերցվածը