Այս տեսակի մթերքով կարող եք մաքրել ձեր աղիները

Դիտումներ 422

Այս տեսակի մթերքով կարող եք մաքրել ձեր աղիները

Ցանկացած բուսական մթերք պարունակում է ավելցուկային բջջանյութ, որը մաքրում է աղիները։ Հետեւաբար, բուսակերները նույնիսկ չգիտեն, թե ինչ է փորկապությունը: Միսն ու մսամթերքը, ինչպես նաև կենդանական ճարպերը, որոնք պարունակվում են կաթում, պանիրում, թթվասերում, կարագում, նպաստում են վնասակար նյութերի խտացմանը և դրանցում լեղաթթվի բարձր պարունակությանը, ինչը ոչ միայն փորկապություն է առաջացնում, այլև դրանք վտանգավոր է դարձնում մարդու համար:

 

 

Պեկտիններն ունեն ճիշտ հակառակ ազդեցությունը, որոնք նուրբ մանրաթելեր են, որոնք օգտակար են լորձաթաղանթի համար՝ մաքրելով այն փափուկ սպունգի պես։ Դրանք շատ են թխած խնձորի, դդմի, դդմիկի մեջ։ Փորձեք որոշ ժամանակ ձեր սննդակարգում ավելացնել բուսական մանրաթելեր, և կմոռանաք աղիքային խնդիրների մասին։ Շատ օգտակար է բուսական յուղով վինեգրետը, հում կաղամբից, գազարից ու խնձորից պատրաստված աղցանները, կանաչեղենը։



Թուզը դրեք ձիթայուղի մեջ և այն կվերածվի հզոր դեղամիջոցի, որը բուժում է ․․․

Այս հզոր խառնուրդը վերացնում է ձեր ստամոքսի բոլոր վտանգավոր բակտերիաները: Ձիթապտղի յուղով թուզը զարմանալի է և հիանալի հակաբիոտիկ, և այն հեշտ է պատրաստել:
Մեծ թվով մարդիկ տառապում են ստամոքսի բակտերիայից, որը շատ լուրջ հիվանդություն է։ Այդ բակտերիաների հեռացումը բավականին դժվար է, և դա կարող է հանգեցնել տարբեր այլ հիվանդությունների։

 

 

Մասնագետների կարծիքով՝ թուզը արդյունավետ բուժում է բազմաթիվ առողջական խնդիրների, այդ թվում՝ փորկապության, ասթմայի, բարձր խոլեստերինի, անեմիայի, բրոնխիտի, թութքի, ստամոքսի խնդիրների և նույնիսկ անպտղության համար։

Թուզը կալցիումի հիանալի աղբյուր է և խորհուրդ է տրվում այն ​​մարդկանց, ովքեր ալերգիկ են կաթնամթերքից։ Թուզը կարող է լուծողական ազդեցություն ունենալ սննդային մանրաթելերի հարուստ պարունակության պատճառով։

 



 

Ձիթապտղի յուղով չոր թզի բաղադրատոմսը.

Պահանջվող բաղադրիչները.

  • 40 հատ թուզ չորացրած
  • ձիթապտղի ձեթ

 

 

​​Չորացրած թուզը լցնել տարայի մեջ և լցնել ձիթապտղի յուղը մինչև տարայի եզրը։ Թողեք մնա 40 օր, որպեսզի թուզը կարողանա շատ ձիթապտղի յուղ ներծծել:

Յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ պետք է օգտագործել մեկ թուզ։ Կարճ ժամանակահատվածում դուք զգալի բարելավումներ կնկատեք:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը