Այս տեսակի գինին խմեք և կնվազեցնեք քաղցկեղի առաջացման ռիսկը

Դիտումներ 434

Այս տեսակի գինին խմեք և կնվազեցնեք քաղցկեղի առաջացման ռիսկը

Մեկ բաժակ գինին պարունակում է այնքան հակաօքսիդանտներ, որքան 20 բաժակ խնձորի հյութը կամ 7 նարինջը:

Կարմիր գինի չափավոր խմելը կարող է նվազեցնել քաղցկեղի առաջացման ռիսկը և մեծացնել երկար կյանք ապրելու հնարավորությունները:

Օրական մեկ բաժակ գինին կարող է նվազեցնել արյան ճնշումը, բարձրացնել լավ խոլեստերինը և նվազեցնել արյան մածուցիկությունը, որն օգնում է զսպել բորբոքումն օրգանիզմում:

 



Շատ հայտնի գերամանական տաք գինիների բաղադրատոմսը

Բաղադրամասեր․

  • Գինի
  • Շաքարավազ 100 գր
  • Կիտրոն
  • Դարչին 0.5 թեյի գդալ
  • Մեխակ 3 հատ
  • Համեմունքներ

 

 

Լվացեք կիտրոնը սոդայով և խոզանակով՝ տաք ջրի տակ։ Կեղևը հանեք կամ կարող եք պարզապես քերել: Կիտրոնի դեղին մաշկի տակի սպիտակ շերտին մի՛ դիպչեք, դա դառը համ կունենա։

Գլինգին պատրաստելու համար վերցրեք համապատասխան ծավալի էմալապատ տապակ։ Շաքարավազը լցնել մեջը, լցնել բոլոր համեմունքներն ու կիտրոնը, խառնել։ Համեմունքներից վերցրեցի դարչին, հիլ, մեխակ և մշկընկույզ։ Խմիչքի համար համեմունքները լավագույնս համապատասխանում են, իհարկե, ամբողջական, ոչ աղացած: Վերջինից գինին պղտորվում է։ Բայց բացակայության դեպքում կարող ես դնել այն, ինչ ունես։ Բացի դարչինից, մեխակից և հիլից, հիանալի են աստղային անիսոնն ու բուրավետ պղպեղը:



Գինին լցնել կաթսայի մեջ, լավ խառնել։

Կաթսան դնել փոքր կրակի վրա։ Եռացնել՝ ըմպելիքը գդալով խառնելով՝ նպաստելով շաքարի լուծմանը։

Տաք գինին հասցնել տաք վիճակի, բայց ոչ մի դեպքում չեռացնել։ Ջերմաստիճանը պետք է հասնի մոտ 80 աստիճանի։

 

 

Հեռացրեք ըմպելիքը կրակից և անմիջապես լցրեք գավաթների մեջ։ Ավելի լավ է քամել, որպեսզի համեմունքներն ու համը չմտնեն բաժակի մեջ։ Մատուցեք տաք գինին անմիջապես տաք վիճակում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը