Այս տարբերակներից ո՞ր բանանն է ավելի օգտակար
Կանաչ⠀
Պարունակում է մեծ քանակությամբ օսլա, որը ոչ միշտ է հեշտությամբ ներծծվում բնակարանային համալիրի կողմից։ Սա կարող է առաջացնել գազի ձևավորման ավելացում և անհանգստություն: Բայց հենց կանաչ բանանն է օրգանիզմը պաշտպանում շաքարից + սա սրտանոթային հիվանդությունների կանխարգելումն է։
⠀
Դեղին⠀
Դրանք ունեն ավելի շատ շաքար և ավելի բարձր գլիկեմիկ ինդեքս (GI): Հիշեցնեմ, որ ցածր GI դիետան ոչ մի օգուտ չունի առողջ մարդու համար: Այսպիսով, դեղին բանանը ավելի շատ է կալիումի, վիտամին C, B6 և սննդային պարունակությամբ:
⠀
Շագանակագույն բծերով⠀
Դրանցում շաքարի մակարդակն էլ ավելի բարձր է, իսկ օսլան քիչ արժեքավոր է։ Այնուամենայնիվ, դրանք հարուստ են հակաօքսիդանտներով:
⠀
Շագանակագույն բանան
Այս տարբերակը գրեթե առանց օսլայի է, քանի որ այն արդեն վերածվել է գլյուկոզայի։ Բայց դրանք պարունակում են շատ սննդարար նյութեր, որոնք անհրաժեշտ են ոսկորների և մկանների զարգացման համար + դրանց օգտագործումը նվազեցնում է սթրեսի մակարդակը և բարելավում տրամադրությունը:
Բանանը դարչինով եփել և խմել քնելուց առաջ․ Ահա թե ինչ կանի ըմպելիքը օրգանիզմի հետ
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։