Այս սննդային հավելումը կարող է պահպանել մեր մաշկը երիտասարդ, մաքուր և ունի բազմաթիվ առողջապահական օգուտներ

Դիտումներ 1580

Այս սննդային հավելումը կարող է պահպանել մեր մաշկը երիտասարդ, մաքուր և ունի բազմաթիվ առողջապահական օգուտներ

Այն կարող է խթանել վարակների կանխարգելումը, կարգավորել միզաթթվի մակարդակը հոդերում:

Մագնեզիումի քլորիդի միջոցով կարող եք չեզոքանել այդ թթուն և կանխել խնդիրները, որոնք արյան լերդացում են առաջացնում:

Ահա այդ միացության հիմնական առավելությունները՝

  • Մաքրում է արյունը,
  • Օրգանիզմից հանում է միզաթթուն,
  • Օգտակար է սպորտսմենների համար, քանի որ կանխում է մկանային ցավերը, հոգնածությունը,
  • Ամրացնում է սրտանոթային համակարգը,
  • Կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը,

Նվազեցնում է լարվածությունը, ընկճախտը, տարբեր հիվանդություններ:

Մագնեզիումի քլորիդը նաև կարող է լավացնել մարսողությունը, կանխել թութքը, փորկապությունը, փորլուծությունը, կոլիտը: Կարող է պայքարել շագանակագեղձի քաղցկեղի դեմ, ամրապնդում է իմունային համակարգը, պայքարում է մրսածության և գրիպի դեմ:

Մագնեզիումի քլորիդը կանխում է վաղաժամ ծերացումը, նպաստում է մաշկի վերականգնմանը, կանխում է օստեոպորոզը: Մագնեզիումի քլորիդը նաև կարող է մեղմացնել նախադաշտանային համախտանիշի ցավը և կարգավորել մարմնի հորմոնների կայունությունը:

Մաշկը երիտասարդացնելու և առողջությունը լավացնելու համար 1 լ. ջուր եռացրեք և վերցրեք կրակի վրայից:

Երբ ջուրը սառի, ավելացրեք 33 գ. մագնեզիումի քլորիդ:

Չափաբաժինը կախված է ձեր տարիքից՝ 10-40 տարեկան մարդիկ պետք է օգտագործեն ½ բաժակ առավոտյան քաղցած վիճակում, 40-70 տարեկանները համադրությունն ընդունեն օրական երկու անգամ՝ առավոտյան և երկոյան: Մինչև 10 տարեկան երեխաներին հակացուցված է:

 



Տնական բաղադրատոմսեր՝ ավելի երիտասարդ տեսք ունենալու և զգալու համար

Այս տնական բաղադրատոմսերը օգտագործվել են մեծ մշակույթների կողմից հազարավոր տարիներ շարունակ, քանի որ դրանք պարունակում են մեծագույն հակատարիքային հատկություններով մթերքներ: Եվ նաև հզոր նյութերով, որոնք հիանալի կերպով պահում են մեր մարմինը կատարյալ առողջության մեջ:

Երիտասարդացման և ընդհանուր առողջության այս բնական բաղադրատոմսերը ամրացնում են մեր մարմնի ամենակարևոր համակարգերը: Ինչպիսին են իմունային համակարգը, նյարդային համակարգը, ինչպես նաև մարսողական համակարգը, որը կարևոր է օրգանիզմը կատարյալ վիճակում պահելու համար։ Առողջ աղիքներն առողջ ուղեղի գրավականն են։

Պատրաստեք այս բաղադրիչները և պատրաստեք հետևյալ բաղադրատոմսերը՝ ավելի երիտասարդ զգալու համար։ Օգտագործեք այս բաղադրատոմսերը և սկսեք արդյունք ստանալ՝ դրանք ամեն օր ընդունելով:

 

 

Ձեզ անհրաժեշտ է՝
դարչին, մեղր, թարմ կոճապղպեղ, կիտրոններ, սխտոր, սպիտակ գինի, հիբիսկուս, քրքում և բուսական յուղ:

Տնային բաղադրատոմսեր ավելի երիտասարդ տեսք ունենալու համար.
հին արևելյան բաղադրատոմս

Խառնեք 120 միլիլիտր կիտրոնի հյութ, 200 գրամ մեղր և 40 մլ ձիթապտղի յուղ։ Ստացված խառնուրդը պահեք սառնարանում և ամեն առավոտ սոված փորին մեկ ճաշի գդալ ընդունեք։ Երեխաները կարող են օգտագործել թեյի գդալ:

Չինական միջոց իմունիտետի համար

Չինական ժողովրդական բժշկության մեջ դարչինը լավ համբավ ունի մրսածության և գրիպի դեմ պայքարում: Օգտագործվում է թեյի և թարմ կոճապղպեղի հետ միասին։ Այն նաև օգնում է մարսողական խնդիրների դեպքում (քանի որ այն պարունակում է թիամին)՝ վերականգնելու նյարդերն ու արյունը։ Եթե ​​օգտագործեք այս բաղադրատոմսով պատրաստված միջոցը, ապա արդյունքը շատ շուտով կզգաք։

Երեկոյան 200 միլիլիտր եռման ջրի մեջ լցրեք մեկ թեյի գդալ դարչին և մի մեծ գդալ մեղր։ Քերեք մոտ 1/4 թեյի գդալ թարմ կոճապղպեղ։ Այնուհետեւ ավելացնել երեք ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ եւ շատ լավ խառնել։ Կես ժամ անց այս ըմպելիքից կես բաժակ խմեք, իսկ մյուս կեսն առավոտյան դատարկ ստամոքսին։

Արյան մաքրման տնական բաղադրատոմս

13 պճեղ սխտորը մանր կտրատել և խառնել 600 մլ սպիտակ գինու հետ։ Հեղուկը լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել երեք շաբաթ և պարբերաբար թափահարել, ցանկալի է ամեն օր։ Երեք շաբաթ անց հեղուկը քամեք և լցրեք ապակե շշի մեջ։ Ընդունել օրական երեք ճաշի գդալ յուրաքանչյուր կերակուրից առաջ։



Փարավոնների թեյ

Հին եգիպտացիները հաճախ օգտագործում էին հիբիսկուսի թեյ: Այս ըմպելիքը հայտնի էր կարևոր պատճառներով. Հիբիսկուսը չափազանց հարուստ է հակաօքսիդանտներով, որոնք պաշտպանում են մաշկը ծերացումից: Հիբիսկուսի թեյը Կլեոպատրայի սիրելի թեյն էր, որը նա օգտագործում էր մարմնի և հոգու համար:

 

 

Հին տան բաղադրատոմս Հնդկաստանից

Այս ըմպելիքը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մեկ բաժակ բուսական կաթ, կես թեյի գդալ քրքում, երեք ճաշի գդալ նուշ կամ կոկոսի կամ կարագ, երկու թեյի գդալ մեղր։ Կաթը տաքացնել և մեջը խառնել մնացած բաղադրիչները։ Այս ըմպելիքը պետք է խմել առավոտյան դատարկ ստամոքսին կամ երեկոյան՝ քնելուց առաջ։ Առողջության այս տնական բաղադրատոմսը կազդի ձեր իմունային համակարգի վրա:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը