Այս սերմերը ձեր անձնական գաստրոէնտերոլոգն են․ Հաստատ կօգնեն

Դիտումներ 502

Այս սերմերը ձեր անձնական գաստրոէնտերոլոգն են․ Հաստատ կօգնեն

Կտավատի սերմերը յուղի աղբյուր են, որն իր տեսակի մեջ նմանը չունի իր բուժիչ ազդեցությամբ: Բացի այդ, դրա բաղադրիչները հանդես են գալիս որպես աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների բնական կանխարգելիչ և բնական բուժիչ դեղամիջոց:

Կտավատի սերմերը արդյունավետ է դիսբակտերիոզի, ալերգիայի, արթրիտի և արթրոզի, աթերոսկլերոզի և սրտի կորոնար հիվանդության դեմ:

 

 

Սա հիանալի միջոց է սրտանոթային այլ հիվանդությունների, այդ թվում՝ ուղեղի անոթային հիվանդությունների կանխարգելման համար։

Բացի այդ, նրանք ունեն ընդհանուր առողջարար ազդեցություն և բոլոր իրերին բնորոշ այլ բուժիչ հատկություններ: Հատկապես խորհուրդ է տրվում հղիներին։



Կտավատի սերմեր. ահա թե ինչպես ստանալ առավելագույն օգուտներ և բուժիչ ազդեցություններ:

Բաց մի թողեք բաղադրատոմսը: Դա կօգնի նվազեցնել ձեր շաքարը, խոլեստերինը և նիհարել:

Կտավատի սերմերը հատկապես հարուստ են թե՛ մանրաթելերով, թե՛ օմեգա-3 ճարպաթթուներով: Հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել խոլեստերինը վերահսկելու և նիհարելու գործընթացը արագացնելու համար։

Նրանք նաև օգնում են վերահսկել արյան գլյուկոզի մակարդակը: Բջջանյութի բարձր պարունակությունը օգնում է թեթևացնել փորկապությունը՝ նպաստելով ճիշտ մարսողությանը:

Դրանք պարունակում են նաև հակաքաղցկեղային հատկություն (հատկապես ուժեղ պաշտպանիչ հատկություն կրծքի, հաստ աղիքի և շագանակագեղձի քաղցկեղից):

 

 

Հոգ տանել ձեր մասին և ՄՆԱՑԵՔ ԱՌՈՂՋ:

Մինչդեռ այն ավելացնելով աղցաններին, թխած մթերքներին կամ նույնիսկ կտավատի սերմերը հյութին կամ կաթին ավելացնելը թույլ է տալիս մեզ օգտվել բազմաթիվ առողջարար առավելություններից:

Բայց առավելագույն օգուտ և թերապևտիկ ազդեցություն ստանալու համար այն պետք է ճիշտ օգտագործել։ Իսկ այսօր մենք ձեզ առաջարկում ենք ամենաարդյունավետ բաղադրատոմսը։

Խորհուրդ ենք տալիս նաև տանը պատրաստել համեղ կտավատի կաթ (ամենահետաքրքիրը, հատկապես հաշվի առնելով, որ այն հաճախ չենք հանդիպում սուպերմարկետներում):

 



Բաղադրիչներ

 

3 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր

300 մլ ջուր

1 ճաշի գդալ չամիչ կամ առանց կորիզների խուրմա

2 թեյի գդալ մեղր (ըստ ցանկության)

1 ճաշի գդալ քնջութի սերմեր

 

Կտավատի և քնջութի սերմերը լցնել 300 մլ տաք ջրի մեջ։

Այնուհետեւ չամիչը կամ խուրմերը լվանալ, 15-20 րոպե լցնել սառը ջրով։ Դրանից հետո դրանք կրկին ողողեք և ավելացրեք սերմերի հետ ջրի մեջ։ Ավելացնել նաև մեղր և հարել։

Թողնել թրմվի առնվազն 1 ժամ, բայց ավելի լավ է ծածկել և ամբողջ գիշեր պահել սառնարանում։

Դրանից հետո դրեք բլենդերի մեջ և մանրացրեք մինչև հարթ:

Խորհուրդ է տրվում խմել առավոտյան նախաճաշից 30 րոպե առաջ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը