Այնքան համեղ են, որ հալչում են բերանում, իսկ բաղադրատոմսը շատ պարզ
Դիտումներ 276
Պահանջվող մթերքներ.
- Կրեմ պանիր - 1 կգ
- 4 հատ. ձու
- 1 հատ - դեղնուց
- Հացի փշրանքներ
- Պղպեղ
- Աղ
- Յուղ
Պատրաստման եղանակը.
Պանիրը դնել խորը ամանի մեջ և պատառաքաղով տրորել, ապա վրան աղ և պղպեղ ցանել։
Կոլոլակները ձևավորելու համար նախ պետք է հարել ձվերը։ Լավ հարելուց հետո ավելացնել պանրի մեջ։ Ալյուրը աստիճանաբար ավելացնում ենք, մինչև ստանանք զանգված, որով կարող ենք գնդիկներ կազմել։
Ստացված գնդիկները փշրանքների մեջ գրտնակում ենք ու դնում թխելու թղթի վրա։ Քսել դրանք դեղնուցով և ձեթով/ձիթապտղի յուղով և թխել մինչև կարմրեն 200 աստիճանով։
Ամենաընթերցվածը