Այս նիհարեցնող ըմպելիքը փորձարկվել է իմ և ամուսնուս կողմից․ Արդյունքը հիանալի է

Դիտումներ 310

Այս նիհարեցնող ըմպելիքը փորձարկվել է իմ և ամուսնուս կողմից․ Արդյունքը հիանալի է

Ի՜նչ հրաշալի խմիչք է կեֆիրը: Անգամ հին ժամանակներում Կովկասում այն ​​համարվում էր «երկնքից ստացված նվեր» և շատ արժեքավոր էր:
Ի տարբերություն կաթի, կեֆիրը շատ ավելի լավ է մարսվում, մինչդեռ կեֆիրում առկա սպիտակուցների, հանքանյութերի և վիտամինների քանակը միանգամայն նույնն է:
Երբ մարսողական համակարգը խանգարվում է, կեֆիրը գործում է որպես հակասեպտիկ՝ չեզոքացնելով վնասակար միջավայրը։

Միապաղաղ դիետաների և սննդային սահմանափակումների ժամանակ օրգանիզմում հաճախ ձևավորվում են մեծ քանակությամբ քայքայվող մթերքներ, որոնք կեֆիրը կարող է կարճ ժամանակում հեռացնել:
Ըմպելիքը հակաբիոտիկներ ընդունելուց հետո վերականգնում է աղիների միկրոֆլորան։
Կեֆիրը պարունակում է 12 տեսակի վիտամինների հավաքածու, ներառյալ A, B և D, որոնք հատկապես անհրաժեշտ են հղի կանանց պտղի բնականոն զարգացման համար:

 


Ավելորդ քաշից արագ ազատվելու համար սննդաբանները խորհուրդ են տալիս սննդակարգում ներառել ցածր յուղայնությամբ կեֆիր։ Իսկ ավելի արագ արդյունքի հասնելու համար խորհուրդ է տրվում կեֆիր օգտագործել այս կոկտեյլի տեսքով։
Ձեզ հարկավոր է.
300 մլ կեֆիր
3 ճյուղ մաղադանոս
3 ճյուղ սամիթ
3 ճյուղ համեմ
1 վարունգ
մի պտղունց աղ
սև պղպեղ

Կանաչիները պետք է լվանալ, ապա չորացնել, վարունգի հետ միասին խոշոր կտրատել։
Բլենդերի ամանի մեջ լցնել կանաչիներն ու վարունգը, լցնել կեֆիրի կեսը։
Զանգվածը լավ հարել, ապա լցնել մնացած կեֆիրը, նորից հարել։
Պատրաստի կոկտեյլը լցնել բաժակի մեջ, ավելացնել աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։
Թարմացնող համով ըմպելիքը կլինի օրվա հաճելի սկիզբ և կազմվածքի գերազանց միջոց։ Նախաճաշը կամ ընթրիքը կարող եք փոխարինել կեֆիրի կոկտեյլով, որպեսզի մոտ ապագայում հայելու մեջ արտացոլումը ձեզ հիացնի:

 



Սուպեր նախաճաշ-մաքրում նրանց համար, ովքեր ուռած և փքված որովայն ունեն

Այս ճաշատեսակը հարուստ է վիտամիններով և հանքանյութերով։ Մեկ ամիս օգտագործելուց հետո զգալիորեն կբարելավեք ձեր մաշկի և դեմքի վիճակը, մազերի և եղունգների որակը։ Դուք կարող եք նիհարել մինչև 2,5 կիլոգրամ, եթե, իհարկե, չբարձրացնեք ձեր սովորական սննդի օրական ընդունման կալորիականությունը։

 

 

Ձեզ հարկավոր է․
• 4 ճ.գ. վարսակի ալյուր
• 1 ճ.գ. կեֆիր կամ ցածր յուղայնությամբ յոգուրտ
• 7 հատ. սալորաչիր
• 1 ճ.գ. կտավատի յուղ կամ կտավատի չաղացած սերմեր
• 1 ճ.գ. կակաո

 



1. Նախաճաշն ավելի լավ է սկսել ճաշ պատրաստել երեկոյան։ Սալորաչիրը լցնել 100 մլ եռացրած ջրի մեջ։
2. Խառնեք կակաոն, կտավատի յուղն ու չոր վարսակի ալյուրը։ Խառնուրդին մի բաժակ կեֆիր ավելացրեք։

 


3. Սալորաչիրը կտրատել ու ավելացնել մնացած բաղադրիչներին։ Իսկ հետո նախաճաշով ափսեն տեղափոխեք սառնարան։ 

Քաշի կորստի համար իդեալական նախաճաշը վարսակի ալյուրն է և չորացրած մրգերը՝ թթու-կաթնային բակտերիաների հետ համատեղ: Իդեալական ճիշտ նախաճաշը էներգիա է հաղորդում օրվա ողջ առաջին կեսին և բարելավում մարսողական գործընթացը։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը