Եթե ալերգիա ունեք, մի կերեք այս մթերքը, այն խորացնում է ալերգիան

Դիտումներ 354

Եթե ալերգիա ունեք, մի կերեք այս մթերքը, այն խորացնում  է ալերգիան

Մի կերեք հում խնձոր, դեղձ, գազար, սոյայի հատիկներ, գետնանուշ և պնդուկ:

Այս մթերքները պարունակում են սպիտակուց, որն իր կառուցվածքով նման է կեչու ծաղկափոշու սպիտակուցին: 

Ալերգիա մրսածության կամ որդանակի ծաղկման նկատմամբ

 


Ձեր մարմինը կարող է բացասաբար արձագանքել նեխուրին, վարունգին, սեխին, համեմունքներին և բանանին:

Ալերգիա տնային փոշու նկատմամբ
Սննդակարգուկ չպետք է ներառված լինեն խեցգետին և այլ ծովամթերքներ:

 



7 մթերք, որոնք սպանում են բակտերիաները՝ քաղցկեղ, գաստրիտ, փքվածություն, ալերգիա և այլն

Ես ազատվեցի գաստրիտից, որը բուժում էի արդեն 5 տարի, պարզ և արագ։ Ես ափսոսում եմ, որ ես դա չգիտեի նախկինում:

Ահա 7 մթերքների ցանկը, որոնք օգնում են արդյունավետ պայքարել այս բակտերիաների դեմ.

1. Բրոկկոլի

Բազմաթիվ հետազոտություններ ցույց են տվել, որ դրանք հարուստ են սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է բակտերիաները։

Բլենդերի ամանի մեջ լցրեք 1 թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ ջուր։ Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։

 

 

2. Քրքում 

Հնդկական ծագման այս համեմունքը հարուստ է բուժիչ հատկություններով։

Քրքումը խթանում է ստամոքսի թթվի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել բակտերիաների վնասակար ազդեցությունը։

Գիտնականները խորհուրդ են տալիս այս համեմունքն օգտագործել ամեն օր, բայց ոչ ավելի, քան 1 թեյի գդալ։

3. Պրոպոլիս

Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:

Օգտագործեք օրը երկու անգամ՝ առաջին անգամ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, երկրորդ անգամ՝ քնելուց առաջ։

4. Լոռամիրգ

Պարբերաբար օգտագործեք լոռամիրգ և լոռամրգի հյութ։

 

 

 

 



5. Կանաչ թեյ

Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։

6. Ձիթապտղի յուղ

Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք էբակտերիաների դեմ:

Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։

Բակտերիաները վերացնելու համար անհրաժեշտ է մեկ ամիս օրական 3 անգամ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ օգտագործել։

 

 

7. Կոճապղպեղ

Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավերի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար։

Կոճապղպեղն ունի նաև բարձր մանրէասպան հատկություն։

Փոքր չափաբաժինների կանոնավոր օգտագործումը (1/2 թեյի գդալ) արդյունավետորեն կվերացնի բակտերիաները:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը