Եթե ցանկանում եք այևս գլխացավ չունենք, մի օգտագործեք այս մթերքները

Դիտումներ 2289

Եթե ցանկանում եք այևս գլխացավ չունենք, մի օգտագործեք այս մթերքները

Նույնիսկ ամենատարածված մթերքները, որոնց մարդը սովոր է, կարող է գլխացավ առաջացնել:

 

 

Այդ իսկ պատճառով դուք պետք է ուշադիր մոտենաք ձեր սննդակարգին, ինչպես նաև ուշադիր հետևեք մարմնի փոփոխություններին:

Այս մասին հայտարարել է հեռուստատեսային բժիշկ Ալեքսանդր Մյասնիկովը։

 



Բժշկի խոսքով՝ նոպաները սովորաբար հրահրվում են հնեցված պանիրով ​​կամ լավ մուգ շոկոլադով։

Մոնոնատրիումի գլյուտամատը վտանգավոր է: Ուստի այս հավելումը պարունակող ապրանքները նույնպես կարող են խնդիր առաջացնել։ 

 

 

Օրինակ՝ խոզապուխտ և երշիկեղեն, արիշտա։

Որոշ սոուսներ պարունակում են նաև նյութեր, որոնք բացասաբար են ազդում օրգանիզմի վիճակի վրա։

 



Ինչպես նշել է հաղորդավարը, միգրենը հաճախ առաջանում է որոշակի հոտերի, ձայների, թարթող լույսերի, սթրեսի և հոգնածության պատճառով։

Ծայրահեղ դեպքերում զգայունությունը սրվում է` այն աստիճան, որ նույնիսկ ցավ է պատճառում մազերը սանրելը:



Ամենաընթերցվածը