Եթե ցանկանում եք այևս գլխացավ չունենք, մի օգտագործեք այս մթերքները
Դիտումներ 2289
Նույնիսկ ամենատարածված մթերքները, որոնց մարդը սովոր է, կարող է գլխացավ առաջացնել:
Այդ իսկ պատճառով դուք պետք է ուշադիր մոտենաք ձեր սննդակարգին, ինչպես նաև ուշադիր հետևեք մարմնի փոփոխություններին:
Այս մասին հայտարարել է հեռուստատեսային բժիշկ Ալեքսանդր Մյասնիկովը։
Բժշկի խոսքով՝ նոպաները սովորաբար հրահրվում են հնեցված պանիրով կամ լավ մուգ շոկոլադով։
Մոնոնատրիումի գլյուտամատը վտանգավոր է: Ուստի այս հավելումը պարունակող ապրանքները նույնպես կարող են խնդիր առաջացնել։
Օրինակ՝ խոզապուխտ և երշիկեղեն, արիշտա։
Որոշ սոուսներ պարունակում են նաև նյութեր, որոնք բացասաբար են ազդում օրգանիզմի վիճակի վրա։
Ինչպես նշել է հաղորդավարը, միգրենը հաճախ առաջանում է որոշակի հոտերի, ձայների, թարթող լույսերի, սթրեսի և հոգնածության պատճառով։
Ծայրահեղ դեպքերում զգայունությունը սրվում է` այն աստիճան, որ նույնիսկ ցավ է պատճառում մազերը սանրելը:
Ամենաընթերցվածը