Այս մեթոդը հատկապես արդյունավետ է օրգանիզմը աղի նստվածքներից մաքրելու համար, և շատ օգտակար է հոդերի, ոսկորների և նույնիսկ մկանների համար

Դիտումներ 525

Այս մեթոդը հատկապես արդյունավետ է օրգանիզմը աղի նստվածքներից մաքրելու համար, և շատ օգտակար է հոդերի, ոսկորների և նույնիսկ մկանների համար

Այս մեթոդը հատկապես արդյունավետ է օրգանիզմը աղի նստվածքներից մաքրելու համար, և շատ օգտակար է հոդերի, ոսկորների և նույնիսկ մկանների համար։
Մաքրող «խմիչք» պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.
5 գ մանրացված դափնու տերեւը լցնել 300 գ եռման ջրի մեջ եւ եռացնել 10 րոպե մարմանդ կրակի վրա, ապա հանել կրակից և 4 ժամ թրմել: 

 

 

Հարկավոր է օգտագործել թուրմը երեք օր անընդմեջ։
Պատրաստի 300 գ-ը պետք է խմել օրվա ընթացքում փոքր կումերով։ 

Իդեալում, մեկ ճաշի գդալ կանոնավոր պարբերականությամբ: Այնուհետև վերցրեք մեկ շաբաթ ընդմիջում և նորից կրկնեք:



Ընդամենը 1 գդալը կվերացնի ստամոքսի հետ կապված ցանկացած խնդիր և կմաքրի աղիները բոլոր տոքսիններից

«Մենք այն ենք, ինչ ուտում ենք» բժշկության հայր Հիպոկրատի ամենահայտնի աֆորիզմներից մեկն է: Մարսողությունը բարդ գործընթաց է, որի ընթացքում միաժամանակ տեղի են ունենում բազմաթիվ պրոցեդուրաներ:

Եթե ​​այդ պրոցեսները խախտվում են, ուրեմն տուժում է ամբողջ օրգանիզմը՝ չստանալով սննդանյութերի ճիշտ քանակությունը։

 

 

 

 

Հնարավոր է նաև տոքսինների կուտակում, որոնք նույնպես վնասակար ազդեցություն են ունենում ամբողջ օրգանիզմի վրա՝ առաջացնելով տարբեր հիվանդությունների զարգացում։

Հիպոկրատը խորհուրդ է տվել աղիների ամբողջական մաքրում տարբեր հիվանդությունների բուժման համար:

Այժմ այս խորհուրդը հաջողությամբ օգտագործվում է շատերի կողմից և ստանում գերազանց արդյունքներ։ Ոմանք մաքրում են ամեն շաբաթ՝ կազմակերպելով պահքի օրեր, մյուսները սիրում են եռօրյա մաքրման օրեր՝ ամիսը մեկ անգամ։

Աղիքների մաքրումը և մարսողության բարելավումը հիանալի արդյունքներ են տալիս։

Ձեզ ենք առաջարկում զարմանալի միջոցի բաղադրատոմս, որը նրբորեն մաքրում է աղիքները, վերացնում տոքսինները, սնուցում է օրգանիզմը մեծ քանակությամբ օգտակար նյութերով։



Ձեզ պետք է․

150 գրամ սալորաչիր

150 գրամ խուրմա

2 բաժակ ջուր

 

Չորացրած մրգերը լվանալ և լցնել 2 բաժակ ջուր (500-600 մլ) և տաքացնել մինչև եռա։ Թողնել թրմվի և սառչի։ Մանրացրեք բլենդերի մեջ մինչև հարթ դառնա և դրեք մաքուր տարայի մեջ։

Պահել սառնարանում։

 

Խառնուրդից խորհուրդ է տրվում օգտագործել մեկ ճաշի գդալ առավոտյան նախաճաշից առաջ։ Արդյունքները արագ կզգաք, խառնուրդի կանոնավոր օգտագործումը կարճ ժամանակում կմաքրի ձեր աղիքները և կլավացնի մարսողությունը։

Խառնուրդը վերացնում է ստամոքսի հետ կապված ցանկացած խնդիր և բարելավում է մարսողության ողջ գործընթացը՝ շնորհիվ մանրաթելերի բարձր պարունակության։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը