Այս միջոցը մաքրում է արյունատար անոթները և արյունը
Այս բաղադրատոմսը չափազանց պարզ է և յուրաքանչյուր բաղադրիչ պետք է ավելացնել 200 գրամ․
Գինի
Գազարի հյութ
Բողկի հյութ
Կիտրոնի հյութ
Բազուկի հյութ
Սխտորի հյութ (մոտ 15 միջին մեխակ)
Բնական մեղր
Պետք է գազարից, կարմիր ճակնդեղից, բողկից, կիտրոնից, սխտորից հյութ պատրաստել և խառնել։ Խառնել նաև գինի և մեղր։
Խառնուրդը պահեք սառնարանում։
Ընդունել մեկ ճաշի գդալ ուտելուց 20-30 րոպե առաջ, օրը երեք անգամ։
Այս խառնուրդը երիտասարդացնում է օրգանիզմը, լավացնում օրգանիզմի ընդհանուր վիճակը, մաքրում արյունն ու անոթները։
Հյութերի այս խառնուրդն ընդունելուց հետո արյան հաշվարկը բարելավվում է, արյան մեջ հեմոգլոբինը բարձրանում է, գլխացավերն անհետանում են, ճնշումը նորմալանում է։
Հյութերի նման խառնուրդն օրգանիզմից հեռացնում է վնասակար նյութերը, աղերը, տոքսինները։ Հյութերի այս խառնուրդը պահպանվում է մոտավորապես 1,5 ամիս։