Այս մարսողական խնդիրները, որոնք առաջանում են ճարպեր ուտելուց հետո, կարող են վկայել լեղապարկի խնդիրների մասին

Դիտումներ 1893

Այս մարսողական խնդիրները, որոնք առաջանում են ճարպեր ուտելուց հետո, կարող են վկայել լեղապարկի խնդիրների մասին

Մարսողական համակարգը օրգանների բարդ շարք է, որոնք ներդաշնակորեն աշխատում են սնունդը քայքայելու և էական սննդանյութերը կլանելու համար: Այնուամենայնիվ, որոշ մարդկանց մոտ ճարպային մթերքների օգտագործումը կարող է առաջացնել մի շարք մարսողական խնդիրներ, և այս ախտանշանները կարող են վկայել լեղապարկի խնդիրների մասին:

Լեղապարկը փոքր օրգան է, որը գտնվում է լյարդի տակ, և նրա հիմնական գործառույթը լեղու կուտակումն ու արտազատումն է, որը լյարդի կողմից արտադրվող հեղուկ է, որն օգնում է ճարպերի մարսմանը:

Երբ լեղապարկը խնդիրներ ունի, ճարպերի մարսողությունը կարող է վտանգվել՝ հանգեցնելով մի շարք ախտանիշների, որոնք կարող են տարբեր լինել ինտենսիվությամբ:

 

Ցավ կամ անհանգստություն որովայնի վերին աջ մասում

Ամենատարածված խնդիրներից մեկը, որ մարդիկ ունենում են ճարպային մթերքներ օգտագործելուց հետո, որովայնի վերին աջ հատվածում ցավի կամ անհանգստության ի հայտ գալն է։

Այս ցավը, որը երբեմն նկարագրվում է որպես լեղուղիների կոլիկ, կարող է լինել սուր և առաջանալ ճարպոտ սնունդ ուտելուց րոպեներ կամ ժամեր անց: Այն կարող է նաև ճառագայթվել հետևի կամ աջ ուսի վրա:

 

 

Ճարպեր օգտագործելուց հետո սրտխառնոցի և փսխման առկայությունը կարող է լինել լեղապարկի հետ կապված խնդիրների ևս մեկ ցուցանիշ:

Մաղձը կարևոր է ճարպերի էմուլսացման համար, և երբ լեղապարկը ճիշտ չի գործում, կարող է լինել լեղու կուտակում, ինչը հանգեցնում է սրտխառնոցի և որոշ դեպքերում՝ փսխման:

 

Փքվածություն և ավելորդ գազ

Բացի այդ, որոշ անհատներ կարող են զգալ ավելորդ փքվածություն և գազեր բարձր յուղայնությամբ կերակուրներ ուտելուց հետո:

Դա կարող է պայմանավորված լինել ճարպերի վատ մարսմամբ, ինչը հանգեցնում է աղիքներում սննդի խմորման՝ առաջացնելով գազեր և առաջացնելով անհարմար փքվածության զգացում:

 

Լուծ կամ բաց գույնի կղանք

Լեղապարկի խնդիրները կարող են դրսևորվել նաև որպես փորլուծություն կամ բաց գույնի, գարշահոտ կղանք: Մաղձը կարևոր է ճարպերի էմուլսացման և կլանման համար, և երբ լեղապարկը ճիշտ չի գործում, դա կարող է ազդել կղանքի հետևողականության և գույնի վրա:



Մենք մաքրում ենք լյարդը, նիհարում, թարմացնում մարմնի բջիջները։ 72 ժամ և երկու բաժակ

Մաքուր արյուն - մաքուր լյարդ: Մարդու մարմնի հիմնական օրգանը նախատեսված է 600 տարվա աշխատանքի համար, սակայն մարդուն հաջողվում է սպանել այն կյանքի 60 տարվա ընթացքում։ Սխալ սնունդն ու ալկոհոլը բջիջ առ բջիջ քայքայում են լյարդը։

 

Մենք գիտենք, թե ինչպես արագ մաքրել լյարդը և կարգի բերել մարմինը։ Ընդամենը մի քանի օրից դուք կզգաք թարմություն, մարսողական խնդիրները կվերանան։ Այն նաև լավ կանխարգելում է սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդությունները:
Ինչպես մաքրել լյարդը տանը.

Առաջարկում եմ պատրաստել չամիչի թուրմ, որն ակտիվացնում է օրգանիզմում կենսաքիմիական գործընթացները և մաքրում արյունն ու լյարդը տոքսիններից: 
Գնելիս ուշադրություն դարձրեք չամիչի գույնին ՝ ընտրեք ավելի բնական, մուգ երանգներով չրեր։



Չամիչի եփուկ
Երեկոյան պետք է հրաշագործ թուրմ պատրաստել։
Դրա համար ձեզ հարկավոր է.
2 ճ.գ. ջուր
150 գ չամիչ

Չամիչը մանրակրկիտ լվացեք։
Ջուրը բերեք եռման աստիճանի և վրան ավելացրեք լվացած չամիչը։ Չամիչը եփել 20 րոպե։ Թուրմը թողնում ենք ամբողջ գիշեր թրմվի։

Առավոտյան քամեք թուրմը և մի փոքր տաքացրեք։
Թուրմը պատրաստ է օգտագործման! Առավոտյան խմեք դատարկ ստամոքսին։ Դրանից կես ժամ հետո դուք կարող եք նախաճաշել: Խորհուրդ եմ տալիս վարսակի ալյուրին ավելացնել շոգեխաշած չամիչ. դուք ստանում եք հիանալի առողջ նախաճաշ:
Լյարդի մաքրման պրոցեդուրան էլ ավելի արդյունավետ դարձնելու համար, արժե ճաշացանկում ավելացնել լյարդը մաքրող միջոցներ ՝ ճակնդեղ, գազար, խնձոր, կաղամբ, սպանախ, սալորաչիր: Օգտակար է սահմանափակել մսի և կաթնամթերքի օգտագործումը։
Եթե ​​ամսական առնվազն 4 օր չամիչի եփուկ խմեք, արդյունքն արդեն նկատելի կլինի։ 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը