Այս լցոնած կարտոֆիլները իդեալական են ոչ միայն ընթրիքի, այլ նաև նախաճաշի ժամանակ

Դիտումներ 291

Այս լցոնած կարտոֆիլները իդեալական են ոչ միայն ընթրիքի, այլ նաև նախաճաշի ժամանակ

Բաղադրամասեր

Խոշոր կարտոֆիլ - 4 հատ

Բեկոն (կամ կրծքամիս) - 120 գ

Սոխ - 1 հատ

Կոշտ պանիր - 70 գ

Կարագ - 20 գ

Աղ - ըստ ճաշակի

Բուսական յուղ (անհրաժեշտության դեպքում) - տապակելու համար

 



Միացրեք ջեռոցը և տաքացրեք մինչև 180 աստիճան։

Կարտոֆիլը մանրակրկիտ լվացեք, պատառաքաղով ծակեք ամբողջ կողմը և համեմեք աղով։ Կարտոֆիլը փաթաթեք փայլաթիթեղի մեջ և ուղարկեք թխելու ջեռոցում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 60-90 րոպե, մինչև ամբողջովին եփվի։ Կարտոֆիլի պատրաստակամությունը կարելի է ստուգել դագանակով։

 

Սոխը մանր կտրատել։ Պանիրը քերել մանր քերիչով։

Խոզապուխտը (կամ կրծքամիսը) տապակել չոր տապակի մեջ: Երբ բեկոնը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել սոխը և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա: Եթե ​​յուղը բավարար չէ, ավելացրեք մի քիչ բուսական յուղ։

 

 



Թխած կարտոֆիլի գագաթը կտրատել երկայնքով: Օգտագործելով թեյի գդալ, հեռացրեք կարտոֆիլի միջուկը՝ թողնելով մի փոքր եզր:

Կարտոֆիլի միջուկը տրորել կարագով։ Ավելացնել տապակած բեկոն և պանիր։ Աղ և խառնել:

Թխել լցոնած կարտոֆիլը 200 աստիճան ջերմաստիճանում 10 րոպե։

Պատրաստի լցոնած կարտոֆիլը, թխված ջեռոցում, մատուցում ենք տաք վիճակում՝ ցանկության դեպքում վրան կանաչիներ ավելացնելով։

Բարի ախորժակ!

 



Ամենաընթերցվածը