Այս կինը կիսում է թոքերի, կրծքագեղձի, ենթաստամոքսային գեղձի, շագանակագեղձի և հաստ աղիքի քաղցկեղի բուժման իր գաղտնի բաղադրատոմսը
Քաղցկեղն այսօր ամենատարածված հիվանդություններից մեկն է, մի տեսակ «21-րդ դարի ժանտախտ»: Ավանդական քիմիաթերապիան միշտ չէ, որ արդյունավետ է և առաջացնում է ավելի շատ կողմնակի բարդություններ, քան օգուտ են տալիս հիվանդներին: Սա ստիպել է շատ մարդկանց դիմել քաղցկեղի բուժման այլընտրանքային միջոցների:
Ճառագայթային և քիմիաթերապիայի ավանդական բուժման խնդիրն այն է, որ դրանք ոչնչացնում են և՛ լավ բջիջները, և՛ քաղցկեղի բջիջները՝ հիվանդին թողնելով ավելի վատ վիճակում, քան բուժումից առաջ և ենթարկվելով բազմաթիվ այլ պատեհապաշտ վարակների, քանի որ իմունային համակարգը թուլանում է:
Ռուսական արմատներով գիտնական Քրիստո Մերմերսկին քաղցկեղի բուժման 100%-անոց բնական միջոց է գտել։ Հարյուրավոր հիվանդներ փորձարկել են այս բաղադրատոմսը և ավելի քան գոհ են եղել արդյունքներից։ Զարմանալին այն է, որ այս միջոցի շնորհիվ քաղցկեղը լիովին անհետանում է և երբեք չի վերադառնում։
Ապրանքը կօգնի ոչնչացնել քաղցկեղ առաջացնող բջիջները՝ միաժամանակ ամրապնդելով ձեր իմունային համակարգը և մաքրելով երիկամները, լյարդը և արյան անոթները: Ձեր ուղեղի գործունեությունը նույնպես կբարելավվի:
Ահա թե ինչ է ձեզ հարկավոր.
մեխակ սխտոր - 12 հատ
կիտրոն - 15 հատ
ընկույզ - 400 գ
ցորենի ծիլեր - 400 գ
բնական մեղր – 900 գ
Առաջին հերթին անհրաժեշտ է, որ ցորենի ծիլերը բողբոջեն։ Դուք կարող եք դա անել՝ դրանք դնելով ջրով լցված ապակե տարայի մեջ և թողնելով ամբողջ գիշեր։ Մոտ 12 ժամ հետո ջուրը քամեք։ Աղալ ցորենն ու ընկույզը։ Այնուհետև դուք պետք է մաքրեք սխտորը: Կեղևի հետ միասին մանրացրեք մոտ հինգ կիտրոն և խառնեք բոլոր բաղադրիչները։ Մնացած կիտրոններից քամել հյութը և ավելացնել զանգվածին։ Հարում ենք այնքան, մինչև համասեռ զանգված ստանանք։ Վերջում ավելացրեք մեղրը, բայց դա անելու համար միշտ օգտագործեք փայտե գդալ, դա կպահպանի մեղրի սնուցիչները:
Բաղադրատոմսը երեք օր պահել սառնարանում, և այն պատրաստ է ուտելու համար։
Լավագույն արդյունքների համար դուք պետք է օգտագործեք 2 ճաշի գդալ օրական երկու ժամը մեկ։
Ինչպե՞ս շատ շուտ հայտնաբերել կոկորդի քաղցկեղը
Հազը ախտանիշներից մեկն է, որն առավել հաճախ հանդիպում է կոկորդի քաղցկեղի դեպքում:
Եթե այն չի անհետանում ավելի քան երկու շաբաթ, ապա դուք պետք է դիմեք բժշկի օգնությանը:
Քիթ-կոկորդ-ականջաբան Ալեքսանդր Կալաշնիկովը խոսել է այն մասին, թե ինչպիսի հազն է զգուշացնում լուրջ հիվանդության մասին։
Խնդրի դեպքում Հազը ինքնին չոր է և գրգռված։
Կալաշնիկովը նաև նշել է, որ մարդը բողոքում է ցավից. Այս դեպքում խորխը կարող է արյունոտ լինել, բերանում տհաճ հոտ է առաջանում։ Ձայնը կարող է անհետանալ:
Պետք է նկատի ունենալ, որ ուռուցքաբանության առաջին փուլում արդեն նկատվում են տագնապալի նշաններ։
Ուստի չպետք է անտեսել երկարատև հազը, խռպոտ ձայնը և այլ խնդիրները։
Չպետք է մոռանալ լուրջ բարդությունների ռիսկը նվազեցնելու համար պարբերական հետազոտությունների մասին։
Ի՞նչ կապ ունեն սուրճը և քաղցկեղը․ Արդյո՞ք սուրճը նվազեցնում է քաղցկեղի առաջացման վտանգը
Հանրաճանաչ «հակաբորբոքային» ըմպելիքը, որը շատերը սովոր են ամեն օր եփել, կարող է նվազեցնել քաղցկեղի առաջացման վտանգը։
Խոսքը անուշաբույր սուրճի մասին է, որը կա շատ խոհանոցներում։
Սրանով նման ըմպելիք խմելու առավելություններն այսքանով չեն ավարտվում։
Այն դրական է ազդում մարդու հուզական վիճակի վրա, ինչպես նաև բարելավում է տրամադրությունը։
Բացի այդ, ինչպես նշում են գիտնականները, մեկ այլ վերջին հետազոտություն, որին մասնակցել է մոտ կես միլիոն մարդ, հաստատել է, որ սուրճի կանոնավոր և չափավոր օգտագործումը դրական ազդեցություն է ունենում սրտի և արյան անոթների վրա, ինչը նշանակում է, որ դա հանգեցնում է կյանքի տևողության ավելացման:
Միաժամանակ, ինչպես նշում են մասնագետները, չպետք է օշարակներ, շաքարավազ և այլ մթերքներ ավելացնել անուշահոտ ըմպելիքին։ Այն պետք է մաքուր լինի:
Գիտնականներն ընդգծել են, որ առանց կոֆեինի, աղացած և լուծվող սուրճը կարող են նվազեցնել մահվան վտանգը համապատասխանաբար 14%, 27% և 11%-ով։
Սեւ կազդուրիչ ըմպելիքը կարող է կյանքի տեւողությունը երկարացնել 5-ից 10 տարի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։