Այս կերպ վերացրեք բերանի տհաճ հոտը ընդամենը 2 րոպեում

Դիտումներ 672

Այս կերպ վերացրեք բերանի տհաճ հոտը ընդամենը 2 րոպեում

Վատ հոտերը կարող են շատ դժվար լինել վերացնել: Շուկայում կան բազմաթիվ մածուկներ և հեղուկներ, որոնք խոստանում են օգնել, բայց դրանք կարող են բավականին թանկ լինել, ինչպես նաև լի են քիմիական նյութերով:

Այսպիսով, մենք ձեզ կներկայացնենք մի բնական միջոց, որը կօգնի ձեզ մեկընդմիշտ վերացնել տհաճ հոտը:

Այս կերպ վերացրեք բերանի տհաճ հոտը.

 

Բաղադրությունը․

2 կիտրոն

1 բաժակ տաք ջուր

կես ճաշի գդալ դարչին

1 թեյի գդալ բիկարբոնատ

1 թեյի գդալ մեղր

 

Շշի մեջ կիտրոնի հյութը դարչինով և մեղրով խառնեք նատրիումի բիկարբոնատի հետ։

Ավելացնել մի բաժակ տաք ջուր և լավ թափահարել։

Օգտագործեք 1 կամ 2 ճաշի գդալ այս բնական միջոցը ողողելու համար և մի քանի րոպե հետո թքեք այն։

Նախ, դարչինը վերացնում է բակտերիաները, որոնք առաջացնում են բերանի տհաճ հոտ: Երկրորդ՝ մեղրն ունի հակաբակտերիալ հատկություն, և վերջապես, նատրիումի բիկարբոնատը (սոդա) օգնում է սպիտակեցնել ատամները։ Այս խառնուրդը տալիս է կիտրոնի հաճելի համ և հիանալի է ցանկացած բակտերիաների ոչնչացման համար, որոնք կարող են մնալ ձեր բերանում:



Այս բնական միջոցով ողողումը կվերացնի բերանի տհաճ հոտը, արդյունքը միանգամից կզգաք

Տանը ողողումը կարող է օգտակար լինել բերանի տհաճ հոտի հետ կապված խնդիրները վերացնելու համար:

Բերանի տհաճ հոտը, որը նաև հայտնի է որպես հալիտոզ, հատկապես անհանգստացնող խնդիր է:

Բերանի լվացման միջոցները բավականին թանկ են: Հետևաբար, իդեալական է տնական պատրաստելը:

 

 

 

 

Բերանի խոռոչի լվացում անանուխով և ռեհանով

Բաղադրությունը․

2 լ. ջուր
50 գրամ գիհի հատապտուղներ.
Մի քանի անանուխի և ռեհանի տերևներ:
Վարդի թերթիկներ

Բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ, երբ այն հասնի եռման կետին և անմիջապես հեռացնել կրակից։
Թողեք սառչի, քամեք, լցրեք ամանի մեջ և պահեք սառնարանում։ Անհրաժեշտության դեպքում կատարեք օրական մեկից երկու ողողումներ:



Խնկունի և ուրց բերանի լվացում

Բաղադրությունը․

2 լ. ջուր
Մեկ ճաշի գդալ սամիթ տերեւներ, խնկունի տերեւներ, ցողուններ եւ անանուխի տերեւներ, ուրցի տերեւներ։ Եվ նաև 1 ճաշի գդալ օրեգանոյի ցողուններ և տերևներ։ 1 ճաշի գդալ արնիկայի ծաղիկներ. 4 մեխակ։

Ուսուցում.

Ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի։

 


Կրակն իջեցրեք նվազագույնի և ավելացրեք բույսերը, փակեք մոտ 10 րոպե: Քամեք և թողեք սառչի։ Անհրաժեշտության դեպքում կատարեք օրական մեկից երկու ողողումներ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը