Այս հյութը պարզապես աստվածային պարգև է վահանաձև գեղձի և 50-ից բարձր կանանց համար
Նարնջի հյութը հարուստ է վիտամին C-ով, որն անհրաժեշտ է մեր օրգանիզմի բազմաթիվ գործառույթների համար։
Կոկոսի յուղը հիանալի է վահանաձև գեղձի, հատկապես հիպոթիրեոզի համար:Կոկոսի յուղը բարելավում է վահանաձև գեղձի աշխատանքը։
Երբ հիպոթիրեոզով (վահանաձև գեղձի հորմոնների անբավարար արտադրություն) ունեցող մարդիկ սկսում են կոկոսի յուղ օգտագործել, նրանք հաճախ նշում են էներգիայի ավելացում՝ վահանաձև գեղձի ֆունկցիայի բարելավման պատճառով:
Այս տեղեկությունն արդեն մեզ պատկերացում է տալիս բնական դեղամիջոցի արդյունավետության մասին։
Բաղադրությունը՝
1,5 լիտր ֆիլտրացված ջուր
1 կտոր թարմ կոճապղպեղ` 4-5 սմ
1 թեյի գդալ աղացած դարչին
1 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
1 քառորդ բաժակ լոռամրգի հյութ
1 պտղունց քերած մշկընկույզ
1/2 բաժակ թարմ քամած նարնջի հյութ
1/2 բաժակ թարմ քամած կիտրոնի հյութ կամ 1 կիվի
Ջուրը տաքացնել և երբ այն սկսի եռալ, ավելացնել համեմունքները (դարչին, կոճապղպեղ և մշկընկույզ)։ 2-3 րոպե տաքացրեք թույլ կրակի վրա։ Անջատեք կրակը և թողեք, որ սառչի։ Ավելացնել կիտրոնի կամ կիվիի հյութը, նարնջի հյութը, ջուրը, տաք կոկոսի յուղը և լավ խառնել։ Այս խառնուրդը խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրվա ընթացքում տաք վիճակում՝ 150-ական մլ (կարող եք պահել սառնարանում)։
Հակացուցումներ՝ արյան բարձր ճնշում ունեցողների համար: