Այս հյութը բուժում է ճնշումը, գաստրիտը, խոցը, լյարդի և լեղապարկի հիվանդությունները և այլն

Դիտումներ 4567

Այս հյութը բուժում է ճնշումը, գաստրիտը, խոցը, լյարդի և լեղապարկի հիվանդությունները և այլն

Պատրաստում եմ ընդամենը 5 րոպեում, խորհուրդ եմ տալիս փորձել։

Լիարժեք կյանք ունենալու և առողջություն վայելելու համար խորհուրդ է տրվում պահպանել ակտիվ կենսակերպ և ճիշտ սնվել։ Այսօր մենք շուկայում կարող ենք գտնել անսահման քանակությամբ ապրանքներ, որոնք մեծ վնաս են հասցնում մեր օրգանիզմին, նույնիսկ իմանալով, թե որքան վնասակար են դրանք, շարունակում ենք դրանք գնել և սպառել։

 

 

Այսօր մենք ձեզ առաջարկում ենք մի բաղադրատոմս, որը, չնայած աշխարհում ամենալավ համը չունենալուն, կօգնի կանխել բազմաթիվ հիվանդություններ և կազատի արյան բարձր ճնշումից, գաստրիտը, ստամոքսի խոցը, հոդատապը, արթրիտը, ինչպես նաև լյարդի և լեղապարկի հիվանդությունները։

 



Այս հյութից խորհուրդ է տրվում ամեն առավոտ ընդունել 50 մլ դատարկ ստամոքսին, և մեկ շաբաթից փոփոխություն կնկատեք։

Այս հյութը խմելը նաև օգնում է.

Վերահսկել արյան ճնշումը

Այն ունի հակաբորբոքային ազդեցություն

Օգնում է կանխարգելել բորբոքումները, որոնք կարող են առաջանալ արթրիտի կամ ռևմատիզմի հետևանքով, այս ունակությունն ապահովում է մեծ քանակությամբ սննդանյութերը, որոնք նա ունի, բացի օրգանական աղից:

 

 

Օգնում է լյարդին

Կարտոֆիլի հյութը գործում է որպես մաքրող միջոց ամբողջ օրգանիզմի համար, իդեալական դետոքսիկացիայի և լյարդի ցանկացած հիվանդություն թեթևացնելու համար: Զգալիորեն բուժվում է նաեւ լեղապարկը։

Իդեալական հոդատապի բուժման համար

Այս հիվանդության պատճառած ցավը կարող է շատ ուժեղ լինել, ուստի այս հյութը խմելը սովորաբար օգնում է արագ նվազեցնել բորբոքումն ու վերացնել ցավը։

Արդյունավետ է գաստրիտի և խոցերի բուժման համար

Ինչպե՞ս պատրաստել կարտոֆիլի հյութ:

 



 

Այս հյութը լավագույնս պատրաստվում է կարտոֆիլի կեղևը թողնելով, քանի որ այն ունի կալիումի ամենաբարձր կոնցենտրացիան և արագ կստանա առավելագույն ազդեցություն:

Վերցրեք 1 միջին կարտոֆիլ և մանրակրկիտ լվացեք, եթե կանաչ բծեր ունի, փափուկ է կամ բողբոջած, ապա չի կարելի օգտագործել։

Այնուհետև կտրատեք այն և դրեք բլենդերի մեջ և մանրացրեք մինչև հարթ լինի: Քամեք, չափեք 50 մլ և ստացված հյութին ավելացրեք 100 մլ ջուր, ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել 1 թեյի գդալ մեղր։

Շատերին դուր չի գալիս կարտոֆիլի հյութի համը և կարող եք այն խառնել որևէ այլ հյութի հետ, օրինակ՝ նարնջի կամ գազարի կամ խնձորի։



Ամենաընթերցվածը