Այս հյութը բուժում է ստամոքսը, բուժում է լյարդը, թեթևացնում է փորկապությունը և դիսբակտերիոզը և նվազեցնում արյան ճնշումը

Դիտումներ 700

Այս հյութը բուժում է ստամոքսը, բուժում է լյարդը, թեթևացնում է փորկապությունը և դիսբակտերիոզը և նվազեցնում արյան ճնշումը

Այն ունի ակտիվ միզամուղ ազդեցություն, բարելավում է մարսողությունը և օգնում օրգանիզմից հեռացնել ավելորդ հեղուկը։

Թերապևտիկ ազդեցության համար ընդունել 1 բաժակ դդմիկի հյութ՝ օրական 2-3 անգամ՝ խառնած 1 գդալ մեղր։ Կարելի է ընդունել ուտելուց առաջ և հետո մեկ շաբաթ։ Հետագայում, ըստ ցանկության:

Պտղի միջուկը պարունակում է արժեքավոր հանքանյութեր՝ ֆոսֆոր և երկաթ, վիտամիններ՝ ասկորբինաթթու, B, B1, PP, ֆոլաթթուներ և պանտոտենաթթուներ։ Ցուկկինին ունի կալիումի և նատրիումի բացառիկ օգտակար հարաբերակցություն օրգանիզմի համար։

Դուք կարող եք պատրաստել ուտեստներ կանաչ բանջարեղենից: Ցուկկինի միջուկը նուրբ է, կեղևը չի կարելի կտրել, սերմերի խցիկը նույնպես չի մաքրվում, միայն ցողունն է հանվում։ Նախընտրելի է դրանք օգտագործել հում վիճակում կամ թեթև եռացնել։

Աղցանների մեջ ցուկկինին պետք է հնարավորինս բարակ կտրատել և խառնել թարմ լոլիկի, վարունգի, այգու կամ վայրի խոտաբույսերի հետ։

Ինչպես նաև լեղուղիները և լեղապարկը, լյարդի, ենթաստամոքսային գեղձի և ստամոքսի և աղիների գեղձերի կողմից հյութերի արտազատումը բարենպաստ ազդեցություն ունեն արյունաստեղծության վրա:  Ցուկկինին զարմանալի խոլերետիկ ազդեցություն ունի և դատարկում է լեղապարկը և հեռացնում ավելորդ խոլեստերինը։

 

 

Մաքրեք լյարդը ցուկկինիով․

2 ցուկկինիից քամել հյութը՝ ավելացնելով մի քիչ ճակնդեղ և գազար։ Դուք պետք է ստանաք 2 լիտր հյութ։ Մեծ կաթսայի մեջ լցնել տաք ջուր, վրան ափսե դնել, վրան շղարշ և քամելուց հետո մնացած զանգվածը դնել, հարթեցնել, տաքացնել, փաթաթել շղարշով և դնել լյարդի հատվածին։ Վրան ծածկեք խիտ աղած բուրդով (դա անելու համար հարկավոր է բուրդին աղ ավելացնել խոտաբույսերի թուրմով և նախապես չորացնել), պոլիէթիլենով և կիսով չափ ծալված հաստ սրբիչով, այնուհետև տաքացնող բարձիկով:

Ամրացրեք ամեն ինչ առաձգական վիրակապով և վերևում բրդյա շալով: Խմեք 1 ճ.գ. բուսական յուղ, ապա յուրաքանչյուր կես ժամը մեկ խմեք 1 բաժակ քամած հյութ։



Ստամոքսի քաղցկեղի առաջին նշանները և ինչպե՞ս բուժել այն

Ստամոքսի քաղցկեղը քաղցկեղի ամենավտանգավոր և սարսափելի տեսակներից է։ Նրա վտանգը կայանում է դանդաղ և գրեթե աննկատ զարգացման մեջ: Ակնհայտ նշաններ ի հայտ են գալիս արդեն մահացու փուլում, երբ բուժումն այնքան էլ արդյունավետ չէ։ Չափազանց կարևոր է ուշադրություն դարձնել ստամոքսի քաղցկեղի առաջին ախտանշաններին՝ հիվանդությունը վաղ փուլում բացահայտելու համար, քանի որ դա կբարձրացնի ապաքինման հնարավորությունները։

 

 

Ստամոքսի քաղցկեղի ամենատարածված ախտանիշներն են.

- անեմիա;

- կղանքի մեջ արյան առկայությունը;

 

- աղիքի անկանոն շարժումներ;

- հաճախակի հոգնածություն;

- փսխում և սրտխառնոց;

- ախորժակի կորուստ;

- որովայնի շրջանում ցավի առկայությունը.



Ծանր հիվանդությունների առաջացումից խուսափելու կամ դրանց զարգացումը կանխելու համար չափազանց կարևոր է մասնագետի հետ խորհրդակցելը։

 

Ստամոքսի քաղցկեղի կանխարգելման արդյունավետ միջոցի բաղադրատոմսը

Ստամոքսի քաղցկեղի առաջացման վտանգը նվազեցնելու լավագույն լուծումը շաքարով, վերամշակված մթերքների, ալկոհոլի և ծխելուց հրաժարվելն է: Բացի այդ, քրքումը պետք է առկա լինի սննդակարգում, քանի որ այն պարունակում է կուրկումին տարրը, որը կանխում է քաղցկեղի տարածումը։

 

Ձեզ հարկավոր կլինի.

 

- 1/4 թեյի գդալ քրքում;

- 0,5 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ;

- սև պղպեղ (մի պտղունց):

 

Բոլոր բաղադրիչները խառնվում են մեկ բաժակ ջրի մեջ, որից հետո կարող եք կամ խմել պարունակությունը կամ օգտագործել խառնուրդը որպես համեմունք։ Եվ մի մոռացեք տեղեկացնել ձեր բժշկին:

Ամեն դեպքում, ներկայացված բաղադրատոմսը բարենպաստ ազդեցություն կունենա ձեր առողջության վրա:

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը