Այս հյութով վերացրեք տոքսինները և նիհարեք

Դիտումներ 348

Այս հյութով վերացրեք տոքսինները և նիհարեք

Սխտորի հյութը հազարավոր տարիներ շարունակ օգտագործվում է որպես դեղամիջոց ամբողջ աշխարհում։

Իսկ դրա հյութը խմելը հիանալի միջոց է դրա մեջ պարունակվող օգտակար սնուցիչները հանելու և ձեր օրգանիզմի համար օգտագործելու համար:

Սխտորի հյութի առավելությունները

Սխտորը պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, հանքանյութեր և հակաօքսիդանտներ: Որոնք պաշտպանում և պահպանում են օրգանիզմի առողջությունը։ Սխտորի հյութը A, B6, C, E վիտամինների, կալցիումի, պղնձի, ծծմբի, մանգանի, երկաթի, կալիումի, ֆոսֆորի և սելենի բացառիկ աղբյուր է։

Այն օգնում է նիհարել

Սխտորի հյութը հատկապես օգտակար է նրանց համար, ովքեր փորձում են նիհարել։ Սխտորի մեջ հայտնաբերված ֆիտոքիմիկատի շնորհիվ, որը հայտնի է որպես ալիցին: Բացի այդ, սխտորի հյութն օգնում է նվազեցնել մարմնի ճարպը: Եվ բացի այդ, հյութն իջեցնում է արյան ճնշումը և բարձրացնում լավ խոլեստերինի մակարդակը։

Ալիցինը պաշտպանում է օրգանիզմը վարակներից։ Օրինակ, սալմոնելլա, ստաֆիլոկոկ և խմորիչ: Ավելին, այն ուժեղ հակաբակտերիալ, հակավիրուսային, հակասնկային և հակամանրէային միջոց է։

Ալիցինի քանակությունը նվազում է, երբ սխտորը եփվում է, ուստի հյութը սխտորն օգտագործելու ամենաառողջ միջոցն է:

 

 

Սխտորն օգնում է կանխել քաղցկեղի որոշ տեսակներ

Բացի այդ, պարզվել է, որ սխտորի հյութ խմելն օգնում է կանխել քաղցկեղի մի քանի տեսակներ: Օրինակ՝ թոքերի, ստամոքսի և հաստ աղիքի քաղցկեղը։

Հետազոտությունները ցույց են տալիս, որ սխտորի հյութի օգտագործումը ձեր սովորական սննդակարգում զգալիորեն կնվազեցնի քաղցկեղով հիվանդանալու ռիսկը՝ ուժեղացնելով ձեր իմունային համակարգը և բարելավելով ձեր օրգանիզմի՝ վարակների դեմ պայքարելու կարողությունը:

Ոչ միայն դա, սխտորի հյութ ուտելը նաև օգտակար է այնպիսի հիվանդությունների դեպքում, ինչպիսիք են ասթման, մրսածությունը, գրիպը և ստամոքսի խոցը:



Այս հյութով կարող եք հեռացնել տոքսինները և նիհարել: Էջ 2-ից 2

Բարելավում է սրտանոթային առողջությունը

Սխտորի հյութը նաև օգնում է օրգանիզմի սրտանոթային առողջությանը աթերոսկլերոզի և սրտի հիվանդությունների բուժման գործում: Որոնք առաջանում են զարկերակներում թիթեղների կուտակումից։ Ոչ միայն դա, սխտորի հյութն օգնում է նվազեցնել արյան թրոմբների առաջացումը՝ զգալիորեն նվազեցնելով ինսուլտի ռիսկը:

Սխտորի հյութի ամենօրյա սննդակարգը հատկապես օգտակար է մաշկի ծակոտիների միջոցով մարմնից տոքսինները հեռացնելու համար: Այն նաև նպաստում է մաշկի ավելի առողջ, երիտասարդ տեսքին՝ կանխելով բջիջների վնասումը:

 

 

Սխտորի հյութ գազարով

Բաղադրիչներ

3 միջին գազար
2 պճեղ սխտոր 1
միջին խնձոր
1 բուռ մաղադանոս
1 փոքր կոճապղպեղ

Սխտորի հյութ խնձորով

Բաղադրիչներ

1 պճեղ թարմ սխտոր
2 խնձոր
1 բուլղարական պղպեղ

Նեխուրի սխտորի հյութ

Բաղադրիչներ

1 վարունգ
2 նեխուրի ցողուններ
1 փոքր կամ միջին մեխակ սխտոր
1 կոճապղպեղի արմատ

Այս բոլոր օրինակները խառնեք բլենդերի մեջ և անմիջապես ընդունեք դատարկ ստամոքսին։ Վերցրեք այս կամ ձեր ընտրած այլ հյութերը, ներառյալ սխտորը, ամեն օր:

Սխտորի հյութի խորհուրդներ

Սխտորի բուժիչ ունակությունները իրենց գագաթնակետին են, երբ այն ուտում են հում վիճակում, և նույնիսկ ավելի լավ է, երբ պատրաստվում է հյութի մեջ: Բայց, ցավոք, հոտը փոքր խնդիր է։

Բերանի տհաճ հոտի հետևանքները նվազեցնելու խորհուրդներից մեկը՝ չվնասելով հյութի որակը, սխտորի մեխակները կանաչ տերևներով փաթաթելն է: Օրինակ սպանախը կամ, ավելի լավ է, մաղադանոսը, այնուհետև լցրեք հյութեղացուցիչի մեջ:



Ամենաընթերցվածը