Այս հյութով դուք չեք ունենա խոլեստերին, բորբոքում, արթրիտ, վատ տեսողություն, բայց դուք պետք է իմանաք բաղադրատոմսը
Լոլիկը աշխարհի ամենասնուցիչ մթերքներից է, որը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք պաշտպանում են օրգանիզմը վտանգավոր հիվանդություններից, պայքարում են ազատ ռադիկալների ազդեցության դեմ և հետաձգում են ծերացման հիմնական նշանները։
Լոլիկի հյութը սննդարար մասնագետների կողմից առաջարկվող լուծում է՝ փոխարինելու այս բանջարեղենի պակասը առօրյա կյանքում, միջոց՝ օգտագործելու դրա օգտակար հատկությունները մեր օգտագործած հյութերի միջոցով՝ ավելացնելով այլ համեր մեր ամենօրյա սննդակարգին:
Տոմատի հյութն ունի նաև հսկայական օգուտներ, որոնք թույլ են տալիս առավելագույն օգուտ քաղել բույսից՝ կանխելով քաղցկեղը իր հակաօքսիդանտ ազդեցություններով, հավասարակշռելով արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, նպաստում է սրտանոթային առողջությանը և դանդաղեցնում ծերացման գործընթացը:
Իհարկե, կան բազմաթիվ սննդարար նյութեր, որոնք այս մթերքը կարող է ապահովել օրգանիզմին, այն հարուստ է լիկոպենով, որը գործում է որպես հակաուռուցքային միջոց :
Լոլիկի հյութի օգտակար լինելու բազմաթիվ պատճառներից մեկն այն է, որ այն լավացնում է տեսողությունը:
Օգնում է նիհարել. այս հյութը չունի հագեցած ճարպեր, պարունակում է ընդամենը 31 կալորիա 180 մլ-ում, իսկ ճարպային արժեքը նվազագույն է, իդեալական նրանց համար, ովքեր ցանկանում են նիհարել:
Կանխում է մաշկի ծերացումը. լիկոպենը հակաօքսիդանտ է, որն ունի նման ազդեցություն և ամենահայտնիներից մեկն է աշխարհում:
Նվազեցնում է կնճիռների և բծերի ձևավորումը։
Վերահսկում է խոլեստերինը:
Պաշտպանում է սրտի առողջությունը և բարելավում շրջանառությունը:
Ամրացնում է իմունային համակարգը. Վիտամին C-ն թույլ է տալիս ավելի լավ պայքարել հիվանդությունների առաջացման դեմ։
Պաշտպանում է աչքերը և ոսկորները. այն հարուստ է վիտամին A-ով:
Օգնում է ունենալ շատ առողջ մկաններ. հարուստ է կալիումով, խորհուրդ է տրվում սպորտով զբաղվող մարդկանց՝ բջջային մակարդակում ամրացնելու համար:
Ազատում է կախազարդից. հանգստացնում է ավելորդ ալկոհոլի ազդեցությունը:
Նվազեցնում է հոդերի բորբոքումը. բուժում է արթրիտը և թեթևացնում ցավը, վիտամին C-ն օգնում է բարելավել հոդերի պաշտպանությունը:
Շատ համեղ կանաչ լոլիկների թթուների բաղադրատոմս
Բաղադրությունը:
- կանաչ լոլիկ - 1 կգ
- սև հաղարջի տերևներ - 5 տերև
- սամիթ ծաղկաբույլերով - 2 հատ
- սխտոր - 5 մեխակ
- ծովաբողկի տերևներ - 3 թերթ
- տաք և բուրավետ պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
- աղ - 2 ճ.գ
Լվացեք լոլիկը և հեռացրեք ցողունները:
Բանկաների մեջ լցնում ենք քիչ քանակությամբ կանաչի, հետո լոլիկ, նորից կանաչի, մանր կտրատած սխտոր ու կծու պղպեղ։ Մենք ամբողջությամբ լցնում ենք բանկան։
Վերին շերտը պետք է լինի սամիթ և խոտաբույսեր:
Աղաջուրը լցնել լոլիկի տարայի մեջ։
Բանկը փակում ենք պլաստիկ կափարիչով և դնում սառնարանը կամ նկուղը։
Լոլիկը պատրաստ կլինի միայն մեկ ամսից։
Բարի ախորժակ!
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։