Այս հայտնի թխվածքաբլիթները հալվում են բերանում և պատրաստման համար հարկավոր է ընդամենը 15 րոպե
Դիտումներ 1194
Բաղադրությունը․
ձու - 2 հատ
շաքարի փոշի - 200 գ
շաքարավազ - 125 գ
արևածաղկի ձեթ - 125 գ
ջեմ - 1 ճ.գ.
Հունական յոգուրտ (թթվասեր) - 125 գ
աղ - 1 պտղունց
կիտրոնի կեղև
Ձուն խառնել շաքարավազի, բուսական յուղի, ջեմի և յոգուրտի հետ։
Ավելացնել կիտրոնի կեղևը և նորից խառնել։
Երկրորդ կեսը խառնել փխրեցուցիչի և աղի հետ, ավելացնել խմորին։
Խմորը թողնում ենք 5 րոպե տաք տեղում՝ ծածկված թաղանթով։
Փոքր գնդիկներ ենք կազմում և յուրաքանչյուրը գլորում շաքարի փոշու մեջ ։
Թխել 200 C ջերմաստիճանում 15 րոպե։
Ամենաընթերցվածը