Այս հայտնի թխվածքաբլիթները հալվում են բերանում և պատրաստման համար հարկավոր է ընդամենը 15 րոպե

Դիտումներ 1194

Այս հայտնի թխվածքաբլիթները հալվում են բերանում և պատրաստման համար հարկավոր է ընդամենը 15 րոպե

Բաղադրությունը․

ձու - 2 հատ
շաքարի փոշի - 200 գ
շաքարավազ - 125 գ

 


արևածաղկի ձեթ - 125 գ
ջեմ - 1 ճ.գ.
Հունական յոգուրտ (թթվասեր) - 125 գ
աղ - 1 պտղունց
կիտրոնի կեղև

 



​Ձուն խառնել շաքարավազի, բուսական յուղի, ջեմի և յոգուրտի հետ։

Ավելացնել կիտրոնի կեղևը և նորից խառնել։ 

 

 

Երկրորդ կեսը խառնել փխրեցուցիչի և աղի հետ, ավելացնել խմորին։

 


Խմորը թողնում ենք 5 րոպե տաք տեղում՝ ծածկված թաղանթով։

Փոքր գնդիկներ ենք կազմում և յուրաքանչյուրը գլորում շաքարի փոշու մեջ ։

Թխել 200 C ջերմաստիճանում 15 րոպե։



Ամենաընթերցվածը