Այս համեղ մայոնեզի բաղադրատոմսը քչերին է հայտնի

Դիտումներ 237

Այս համեղ մայոնեզի բաղադրատոմսը քչերին է հայտնի

Բաղադրամասեր․

Հավի ձու 2 հատ

Բուսական յուղ

Կիտրոնի հյութ (կամ 0,5 կիտրոն)

Սխտոր

Աղ

Աղացած սև պղպեղ

 

 



Մաքրեք սխտորը, լվացեք և անցկացրեք մամլիչով կամ շատ նուրբ կտրատեք դանակով։ Նույնիսկ եթե վստահ եք ձեր բլենդերի հնարավորություններին, ավելի լավ է դա անել նախօրոք և մեծ կտորներ չավելացնել սոուսին։ Սոուսի մեջ մեծ քանակությամբ յուղի պատճառով սխտորը չի կարելի մանրացնել բլենդերով։

Բուսական յուղը, ձուն և կիտրոնի հյութը լցնել բլենդերի ամանի կամ խորը ամանի մեջ, որի մեջ հարմար կլինի հարել։

Բլենդերի հարիչը պահելով ամանի հատակին, հարում ենք այնքան, մինչև գրեթե ամբողջ զանգվածը սպիտակի։



Ավելացնել մի քիչ աղ և պղպեղ, աղացած սխտոր: Շարունակեք հարել սոուսը, մինչև ստանաք փարթամ և համասեռ սպիտակ զանգված։

Ստացված սոուսը տեղափոխեք կափարիչով ապակե կամ կերամիկական տարայի մեջ։ Կարելի է անմիջապես օգտագործել կամ պահել սառնարանում մինչև մեկ շաբաթ։

 



Ամենաընթերցվածը