Այս միջոցը պայքարում է հիպերտոնիայի և թութքի դեմ
Աշխարհի ամենաառողջ հացահատիկներից մեկը: Մարդկանց 85%-ն անարդարացիորեն անտեսում է այն
Այժմ քչերը գիտեն, որ կորեկը բուժում է գրեթե ամեն ինչ՝ գիրությունից մինչև թրոմբոֆլեբիտ: Մենք ձեզ հետ կիսվում ենք բաղադրատոմսերով՝ ապացուցելու համար, որ կորեկն արժե նույնքան, որքան առաջին օգնության ամբողջ հավաքածուն: Եվ լավ է, որ դա դրամական առումով չէ:
1) Բուժում է անգինան
Սրտի կաթվածը մահացության գլխավոր պատճառն է ամբողջ աշխարհում, իսկ անգինա պեկտորիսը սրտի կորոնար հիվանդության նախադրյալն է:
Դա բուժելու համար վերցրեք 3 ճ.գ. կորեկ և տապակել տաք թավայի մեջ, բայց մինչև դեղին գույնը չկորչի։ Այնուհետև հատիկները լցնել 130 մլ ջրով և հարել մինչև հեղուկն ամբողջությամբ գոլորշիանա։ Ստացված շիլան բաժանել 4 մասի և հերթով ընդունել ժամը 8։00, 12։00, 16։00, 20։00։ Պրոցեդուրան տևում է առնվազն մեկ ամիս։
2) Պայքարում է հիպերտոնիայի և թութքի դեմ
Այս հիվանդությունների տհաճ ախտանիշների մասին մոռանալու համար հարկավոր է շաբաթական 3 անգամ կորեկով կերակրատեսակներ ուտել, ինչպես նաև ընդունել 1 ճ.գ. հացահատիկային ապրանքներ առավոտյան և երեկոյան:
3) Նպաստում է քաշի կորստին․
Կորեկի կալորիականությունը ավելի քիչ է, քան հնդկաձավարինը: 100 գ-ում 100 կկալ-ից մի փոքր ավելի: Սա նշանակում է, որ օրական 3 ափսե նման շիլա ուտելուց հետո (առանց հավելումների), դուք քաղց չեք զգա, բայց հազիվ թե հաղթահարեք օրական նվազագույն շեմը՝ օրական 1000 կկալ:
100 գ կորեկը լավ ողողեք, ապա լցրեք 200 մլ ջուր սենյակային ջերմաստիճանում։ Հացահատիկը ձեռքերով խառնում ենք, մինչև ջուրը սպիտակի։ Խմեք ամեն ինչ միանգամից՝ այս գործիքը բարելավում է նյութափոխանակության գործընթացները։
4) Բուժում է երիկամները
Երիկամների համար կորեկը լավագույն դաշնակիցն է: Ձավարեղենը, եթե գիտեք, թե ինչպես օգտագործել այն, աստիճանաբար հեռացրեք դրանցից ավազն ու քարերը։
Երիկամների բուժման համար երեք լիտրանոց տարայում կեսը լցնել կորեկ, վրան լցնել եռման ջուր և թողնել մեկ օր թրմվի։ Հաջորդ օրը աստիճանաբար խմեք ստացված հացահատիկի թուրմը։ Թեթևացնում է բորբոքումը, բարելավում է ֆիլտրացիան:
Որևէ դեղ, դեղ կամ բուժման մեթոդ օգտագործելուց առաջ միշտ խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ:
Ես ծամում եմ կտավատի սերմը դատարկ ստամոքսին և ջուր խմում. Ես ուզում եմ ձեզ պատմել իմ արդյունքի մասին
Երկար տարիներ ես առավոտյան մի քանի կտավատի սերմ եմ ուտում և սա համարում եմ իմ առողջական վիճակի պատճառներից մեկը։ Այնպես որ, ես չեմ հիշում, թե որքան ժամանակ առաջ այցելեցի բժիշկներին: Եվ ամեն ինչ այս մթերքի շնորհիվ, որի հրաշալի հատկությունների մասին ես իմացա տատիկիցս:
Կտավատի սերմերը օգտակար միկրոտարրերի իսկական պահեստ են։ Դրանք պարունակում են մեծ քանակությամբ կալցիում, մանգան, մագնեզիում, կալիում, ֆոսֆոր, երկաթ, ցինկ, նատրիում, պղինձ։
Իսկ կտավատի՝ օրգանիզմից ավելորդ հեղուկն ու տոքսինները հեռացնելու ունակությունը կօգնի էլ ավելի արագ ազատվել ատելի կիլոգրամներից։ Կտավատի սերմերով օրգանիզմի մաքրումը նիհարելու հիանալի միջոց է:
Կտավատի սերմերը մազերի, մաշկի և եղունգների համար հիանալի միջոց են: Պոլիհագեցած թթուների, ինչպես նաև A, B, E վիտամինների շնորհիվ մազերը դառնում են ավելի հարթ և փայլուն, եղունգները դառնում են ամուր, իսկ մաշկը՝ երիտասարդանում է։
Սերմերի մեջ պարունակվող բաղադրիչները բարենպաստ ազդեցություն են ունենում շրջանառության աշխատանքի վրա, օգնում են բարելավել լյարդի աշխատանքը, մեծացնում են ուժը, բարելավում են տեսողությունը և նույնիսկ կանխում քաղցկեղի զարգացումը:
Դիետոլոգները հատկապես շեշտում են աղացած սերմերի հիանալի համադրությունը մարմելադի կամ մեղրի հետ։
Չնայած օգտակար հատկությունների հսկայական ցանկին, չի կարելի չարաշահել կտավատի սերմերի ընդունումը։ Օրական թույլատրվում է ոչ ավելի, քան 2 ճաշի գդալ:
Հատկապես ուշադիր պետք է լինեն հղիները, ինչպես նաև երիկամների, աղիների, լեղապարկի և միզապարկի հիվանդություններ ունեցող մարդիկ։ Նրանց խստորեն խորհուրդ է տրվում նախքան կտավատի սերմեր օգտագործելը խորհրդակցել բժշկի հետ
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։