Այս երկու մթերքների միջոցով կարող եք ազատվել ստամոքսի ցավից և գաստրիտից
Ալոե վերան բազմաթիվ բուժիչ հատկություններ ունեցող բույս է, որը տասնամյակներ շարունակ օգտագործվել է տարբեր հիվանդությունների բուժման համար։
Ալոե վերան ունի հատկություններ, որոնք օգնում են պայքարել խոցի և գաստրիտների դեմ: Հենց նա ունի հատուկ բուժիչ հատկություններ։
Գելը գործում է՝ պատելով ստամոքսի լորձաթաղանթը և ծառայում է ստամոքսի պատերը պաշտպանելուն։ Այն նաև նվազեցնում է այրոցի տհաճ ախտանիշները։ Ավելին, ալոե վերան նույնիսկ բուժում է պանկրեատիտը, ինչպես նաև խոլեցիստիտը։
Այսպիսով, ինչպես օգտագործել Ալոե Վերան ստամոքսի խնդիրների դեպքում:
Սկզբում ալոեն կտորների կտրեք, հանեք կեղևը և թողեք այն մոտ 3 ժամ ամանի մեջ։ Այս կերպ ալոե վերայից հանվում է ավելորդ դառնությունը։
Երկրորդ, երբ դառնությունը վերանա, մենք կարող ենք սկսել հյութ պատրաստել, որը կօգնի մեզ պաշտպանել ստամոքսի պատերը և նվազեցնել բորբոքումն աղիքներում։
Բաղադրությունը:
1 բաժակ ջուր
Մի կտոր ալոե վերայի գել՝ արդեն մշակված և մաքուր։
1 ճաշի գդալ մեղր
Ուսուցում.
Այսպիսով, բոլոր բաղադրիչները անցկացրեք բլենդերի օգնությամբ։
Այս ալոե վերայի սմուզին կարող եք խմել օրական 3 անգամ, ցանկալի է մինչև երեք հիմնական սնունդ:
Եթե դուք հավասարակշռված դիետա եք պահում և խուսափում եք գաստրիտով և խոցով տառապող մարդկանց խորհուրդ չտվող մթերքներից, ապա 2 կամ 3 շաբաթվա ընթացքում կնկատեք ամբողջական բարելավում: