Այս երկու բաղադրիչները լցրեք ձեր սուրճի մեջ. ընդամենը 2 գդալից․․․

Դիտումներ 1279

Այս երկու բաղադրիչները լցրեք ձեր սուրճի մեջ. ընդամենը 2 գդալից․․․

1․ դարչինը շատ օգտակար է առողջության համար։ Սա հուսալի հակաբորբոքային ներկայացուցիչ է, որը նվազեցնում է մարմնի բորբոքային պրոցեսները: Բացի այդ, այն լի է հակաօքսիդանտներով: Նաև նվազեցնում է արյան շաքարի մակարդակը՝ բարձրացնելով նյութափոխանակությունը: Այն նպաստում է շաքարի քայքայմանը, որը վերածվում է էներգիայի: Այս բաղադրատոմսով դարչինը կանխում է ճարպի կուտակումն օրգանիզմում։

 

2․ Կոկոսի յուղը բնության ևս մեկ նվեր է, որն առաջարկում է առողջության առավելությունների երկար ցուցակ: Այն հիմնականում բաղկացած է միջին շղթայի ճարպերից, որոնք մարսողական համակարգն անմիջապես ուղարկում է լյարդ։ Քաշի կորստի համար կոկոսի յուղի լավագույն առավելությունն այն է, որ այն բնականաբար բարելավում է ձեր նյութափոխանակության գործընթացը և ավելի արդյունավետ այրում ճարպը:

 

3․ Մեղրը կարող է պարունակել շատ շաքար, բայց դա բնական շաքար է, որը մարմինը վերածում է էներգիայի: Մեղրը հարուստ է էական հանքանյութերով, ինչպիսիք են երկաթի աղերը, ցինկը, կալցիումը, կալիումը և ֆոսֆորը: Բացի այդ, մեղրը պարունակում է նիացին, ֆոլաթթու, վիտամին C, ռիբոֆլավին և վիտամին B6:

 

Այն, ինչ ձեզ հարկավոր կլինի.

- 1/2 բաժակ մեղր

- 3/4 բաժակ կոկոսի յուղ

- 1 թեյի գդալ դարչին

- 1 թեյի գդալ կակաո (ըստ ցանկության):

 

Ստանալ մածուկ՝ խառնելով բոլոր ակտիվ բաղադրիչները։ Պահել ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։

1-2 թեյի գդալ խառնուրդից ավելացրեք մեկ բաժակ թարմ եփած սուրճին: Լավ խառնեք և վայելեք ձեր առավոտյան ճարպերն այրող ըմպելիքը:



Ինչու չի կարելի սուրճ ​խմել պատրաստելուց անմիջապես հետո. ուռուցքաբանների պատասխանը

Սուրճը և թեյը տոնիկ և անուշաբույր ըմպելիքներ են, որոնք շատերն են վայելում:

Բայց միևնույն ժամանակ ոչ բոլորը գիտեն, թե ինչպես ճիշտ խմել դրանք՝ առողջությանը վնաս չպատճառելու համար։

 

 

Եթե ​​ըմպելիքը պատրաստվում է ջրի հիման վրա 90 աստիճանով, ապա դա կառաջացնի կերակրափողի լորձաթաղանթի այրվածքներ, մի քանի անգամ կավելացնի ուռուցքաբանության զարգացման ռիսկը։

Մեծ Բրիտանիայից բժիշկները նույնիսկ մի շարք հետազոտություններ են անցկացրել՝ ապացուցելու տաք ըմպելիքների վտանգավորությունը:



Նրանք պարզել են, որ այն մարդիկ, ովքեր շատ տաք սուրճ են խմում, ավելի հավանական է, որ հիվանդանան կերակրափողի քաղցկեղով:

Ըստ բժիշկների՝ հավանականությունը մեծացել է 5,5 անգամ։

 

 

Բժիշկներին խնդրում են տաքացնող ըմպելիքներ օգտագործել միայն եփելուց առնվազն հինգ րոպե հետո, երբ ջերմաստիճանը մոտ 60 աստիճան և ցածր է:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը