Այս դիմակով դուք կարող եք մոռանալ բոտոքսի մասին՝ կիրառեք այն մեկ անգամ և ականատես եղեք հրաշքի
Այսպիսով, մոռացեք բոտոքսի, ասեղնաբուժության և օրգանիզմ վնասակար նյութերի ներարկումների մասին։ Դիմակը, որը մենք կներկայացնենք այս հոդվածում, կպահպանի ձեր ուշադրությունը, քանի որ այն ունի հակատարիքային հատկություններ և ձեզ զարմանալի արդյունքներ կտա դեմքի մաշկի բարելավման հարցում։
Այս դիմակը կարող եք պատրաստել տանը, և այս դիմակն այն դիմակներից է, որտեղ արդյունքներն անմիջապես տեսանելի են։ Պատրաստման համար անհրաժեշտ է ընդամենը չորս բաղադրիչ՝ ավոկադո, կակաոյի փոշի, մեղր և դարչին։
Մեղրը պարունակում է բնական յուղեր, որոնք մաշկը դարձնում են առաձգական և փափուկ: Կակաոն հիանալի բաղադրիչ է, քանի որ դրա մեջ պարունակվող հակաօքսիդանտներն ուժեղացնում են կոլագենի պարունակության պաշտպանությունը:
Ավոկադոն լավագույն հակատարիքային բաղադրիչներից է: Այն կանխում է կնճիռների առաջացումը և վերացնում դրանք, որոնք արդեն առկա են ձեր դեմքին։
Դարչինը ևս մեկ զարմանալի բաղադրիչ է, քանի որ այն ունի բազմաթիվ օգտակար նյութեր, օրինակ՝ յուրահատուկ եթերայուղ, որն արդյունավետ, բնական տոնիկ է:
Բաղադրությունը.
Ավոկադո
Երեք ճաշի գդալ կակաոյի փոշի
Երկու թեյի գդալ մեղր
1 թեյի գդալ դարչին
Այս բոլոր բաղադրիչները խառնեք և ստացված խառնուրդը քսեք դեմքին։ 25 րոպե անց դիմակը լվանալ տաք ջրով։ Դիմակից լավագույն արդյունք ստանալու համար այն քսեք շաբաթը երկու անգամ։ Փորձեք և դրական ազդեցություն կնկատեք առաջին իսկ օգտագործումից հետո:
Բնական միջոց խոլեստերինի, պսորիազի, մակաբույծների, ոջիլների, կնճիռների, թեփի, մազաթափության դեմ
Ավոկադոն սպիտակուցներով, վիտամիններով և հանքանյութերով հարուստ միրգ է։ Այն լայնորեն օգտագործվում է տարբեր խոհարարական ուտեստների և բուժիչ բաղադրատոմսերի մեջ, քանի որ նրա սննդանյութերը կարող են բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ և ամրապնդել իմունային համակարգը:
Ավոկադոն ունի հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային հատկություն, պարունակում է մանրաթել, վիտամին E, կալցիում, մագնեզիում, պղինձ, ցինկ, երկաթ, կալիում, ֆոսֆոր, մանգան, սելեն և նատրիում:
Կան տարբեր բաղադրատոմսեր, որոնք կարող եք օգտագործել՝ կախված այն խնդրից, որը ցանկանում եք շտկել:
Փորլուծություն
Պետք է միայն կորիզը հանել մրգից, լվանալ և դնել ջեռոցում 7-10 րոպե։ Այնուհետև հովացրեք և մանրացրեք, պահեք ապակե տարայի մեջ։ Խորհուրդ է տրվում 2 թեյի գդալ այս փոշիից լցնել մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ, լավ խառնել և խմել։
Բերանի խոց
Լվացեք ավոկադոյի տերեւը և ծամեք այն, աշխատեք կուլ չտալ։ Տերեւը ծամելուց հետո ստացված հեղուկը ծառայում է բերանի խոռոչում առաջացած վերքերի բուժմանը։
Ձգվող նշաններ
Խառնեք կես ավոկադո, 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ և 1 ճաշի գդալ մեղր։ Այս խառնուրդը քսեք մաշկի ցավոտ հատվածներին, թողեք 30-40 րոպե և լվացեք ջրով։
Բարձր խոլեստերին
Բավական է ամեն օր կես ավոկադո օգտագործել՝ որպես աղցանների կամ սմուզիների հիմնական բաղադրիչ մայոնեզի փոխարինող։
Պսորիազ
Ավոկադոյի միջուկը կարող եք օգտագործել անմիջապես մաշկին կամ ավոկադոյի յուղը, խորհուրդ է տրվում քսել և թողնել առնվազն 30 րոպե, ապա լվանալ տաք ջրով և չորացնել մաշկը։
Կնճիռներ
Ստեղծեք դիմակ ավոկադոյի միջուկով և մի քանի կաթիլ ձիթապտղի յուղով: Այս բնական քսուքը քսում են ամեն երեկո քնելուց առաջ, իսկ առավոտյան լվանում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։