Այս դեղերը ընդունելու հետևանքները կարող են լինել ստամոքս-աղիքային տրակտի և սրտի հիվանդությունները

Դիտումներ 7273

Այս դեղերը ընդունելու հետևանքները կարող են լինել ստամոքս-աղիքային տրակտի և սրտի հիվանդությունները

Բժիշկ Մաքսիմ Մասկինը նշել է ցավազրկողների ոչ ճիշտ օգտագործումից օրգանիզմին հասցված վնասի մասին։

Բժիշկ Մասկինն ասաց, որ բժշկի հետ չհամաձայնեցված ցավազրկողներ ընդունելու հետևանքները կարող են շատ վտանգավոր լինել։ Մասնավորապես, այդ դեղերի անվերահսկելի և երկարատև օգտագործման պատճառով կարող են առաջանալ աղեստամոքսային տրակտի և սրտի հիվանդություններ։
Դրանք կարող են լինել աղեստամոքսային տրակտի, սիրտ-անոթային և միզուղիների համակարգերի խանգարումներ:

 


Մաքսիմ Մասկինը պարզաբանել է, որ ցավազրկող դեղամիջոցների հաճախակի օգտագործման դեպքում առաջանում է ստամոքսի լորձաթաղանթի վնասման, բորբոքման ու պեպտիկ խոցի, ինչպես նաև մարսողական տրակտում արյունահոսության վտանգ։ 
Ինչ վերաբերում է սրտանոթային համակարգի վիճակին, բժիշկը զգուշացրեց.
Թերապևտ Մասկինը բացատրել է սրտի հանկարծակի կանգի պատճառները.
Այդ դեղամիջոցներն ազդում են անոթների աշխատանքի վրա և մեծացնում են սրտանոթային հիվանդությունների՝ սրտի կաթվածի, ինսուլտի, թրոմբոզի առաջացման վտանգը։
Բացի այդ, ցավազրկող դեղամիջոցների երկարատև օգտագործման արդյունքում կարող են տուժել լյարդն ու երիկամները։ Նա նշեց, որ այդ դեղերը կարող են մարդկանց մոտ առաջացնել կախվածություն։ Եթե ​​ցավերը ձեզ երկար ժամանակ անհանգստացնում են, ապա չպետք է դրանք «մարել» հաբերով, անհրաժեշտ է պարզել նման ցավի պատճառը՝ այցելելով բժշկի:

 



Շաքարավազով պատրաստած այս դեղմիջոցը բուժում է ստամոքս-աղիքային բոլոր հիվանդությունները.

Սոսիով պատրաստուկներն ունեն.
հակաբորբոքային
վերքերի ապաքինող
հեմոստատիկ
միզամուղ
հիպոթենզային ազդեցություն

 

 

Օգտագործվում են հիպերտոնիայի և աթերոսկլերոզի, սուր և քրոնիկական շնչառական հիվանդությունների դեպքում:
Բույսն օգտագործվում է
աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների,
գաստրիտների,
ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի պեպտիկ խոցի,
սուր և քրոնիկ էնտերիտների,
խոցային կոլիտի դեպքում։

Խրոնիկական կոլիտի դեպքում ձեզ հարկավոր է 1 կգ սոսի և 1 կգ շաքարավազ։ Տերեւները լավ ողողում ենք, չորացնում, շարում շերտերով, շաքարավազ շաղ տալիս (շաքարի շերտ՝ տերևի շերտ): Ապա դրեք մութ տեղում 3-4 շաբաթ։

 

 

 

 



Դուք կստանաք մուգ ճահճային գույնի խառնուրդ։ Քամել և պահել սառնարանում։ Ընդունել օրական 3 անգամ 1 ճաշի գդալով` ճաշից 30 րոպե առաջ գդալ:

Հատկապես կնշեի սոսի օգտագործումը քաղցկեղային ուռուցքների համար (կոմպրեսների տեսքով), իսկ ներսից՝ թոքերի և ստամոքսի քաղցկեղի դեպքում, որի համար տաք վիճակում թրմվում է մանր կտրատած թարմ տերևների խառնուրդը հավասար քանակությամբ շաքարով:

 

 

Ստացված հեղուկն ընդունվում է օրական 3-4 անգամ՝ 1 ճ.գ. ճաշից 20 րոպե առաջ: 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը